• Orc123
    9.3k
    Mislim da je to bila rotacija u lijevom koljenu kod pada i da bi tu mogli otici ligamenti....nadam se da nije takomstrasno ali ne izgleda dobro. Moha je posten decko i zao mi ga je bas. S obzirom kako izgleda Ristovski bio bi mi u prvih 11. Isko ni on nije dugorocno rjesenje.
  • Jaro
    8.3k
    Na jučerašnjoj utakmici Azijskog kupa naš Sadegh Moharrami zadobio je rupturu prednjeg križnog ligamenta. Igrač će se vratiti u Hrvatsku gdje će odraditi operativni zahvat, a nakon toga i rehabilitaciju. Moha, želimo ti uspješnu operaciju i brzi povratak na teren
  • Majki2111
    3.5k
    Kakva je situacija s Moharamijem?Nema ga od kraja jesenskog dijela prošle sezone. Tada je bio prva opcioja na beku. Na proljeće 0 minuta. Ozlijeda prednjih križnih s reprezentacijom.
  • Krizy
    48.6k
    Učinak Dinama s Moharramijem pod Bjelicom:
    23-1-1 54-14 :scream:

Vremena kad se HNL rutinski odrađivao
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Učinak Dinama s Moharramijem pod Bjelicom:
    23-1-1 54-14 :scream:

Vremena kad se HNL rutinski odrađivao
    Krizy

Nakon godinu dana ne igranja on ga ubaci u vatru, evo koliko povjerenja ima u Mohu. Ja se toplo nadam da je Rile našao svoje mjesto na klupi.
  • Mihaljević
    10.7k
    Moharramijeva ozljeda prošle sezone nam je dovela RPG-a koji je bio jedan od presudnih igrača za titulu, vjerujem da sa Moharramijem ne bi bili prvaci, jednostavno igrač u par deka sa Ogiwarom, ja ne znam zašto mu se konstantno produživao ugovor, a najgore od svega što će mu Bjelica dati i pedesetu šansu na beku, mrak mi je na oči pao kada sam vidio da on ulazi u igru, 0 od igrača.
  • CastAway1986
    2k
    Nula od igraca ???Malo pretjeran komentar za igrača koji se tek vratio nakon teže povrede i nije nimalo kriv za ovu novonastalu krizu..Istina dosegao je svoj limit u Dinamu ali odavno nije bilo u klubu skromnijeg stranca a veceg profesionalca koji je sve odrađivao s osmjehom na licu bio zabetoniran na klupi ili poslan na posudbu...
  • Mihaljević
    10.7k
    novonastalu krizu..Istina dosegao je svoj limit u Dinamu ali odavno nije bilo u klubu skromnijeg stranca a veceg profesionalca koji je sve odrađivao s osmjehom na licu bio zabetoniran na klupi ili poslan na posudbu...CastAway1986

Problem je što svakog stranca kojeg dovedemo, govorimo da je dobar čovjek, ide na misu, voli Hrvatsku itd., a to što je truba od igrača to nmvz.
  • Orc123
    9.3k
    Ajd razumio bi da se to veli za Stefulja, Kastratija ili nest slicno ali Moha je toliko utakmica odigrao za Dinamo, toliko godina je tu, puno isto tako kvalitetnih utakmica....rotacijski igrac kao i neki drugi,.....
  • CastAway1986
    2k
    Ma razumio sam ja komentar sto si htio reci ali imao je on i dosta kvalitetnih utakmica nije baš da je takav promašaj od igraca iako ruku na srcu nema budućnost u klubu jer treba više jednom početi forsirati Mikica uz Rpg-a
  • Orc123
    9.3k
    Usporedio bi ga sa Spikom...i jedan i drugi silom prilika mogu biti u startnih 11....jedan i drugi isporucili dobrih utakmica ali za nesto vise jednostavno fali kvalitete....Mohi fali kvalitetnija defanziva, Spiki konkretnost i efikasnost....oboje rotacijski igraci i kao takvi nisu promasaji ali nisu ni igraci za prvih 11....nesto na tragu toga ce biti ili je Max....zahvalni igraci ali nitko ne treba ocekivati cuda....
  • Silvek1986
    50
    Ima Moha utakmica u kojima je izgledao kao Carvajal u najboljim danima. Za njega barem znaš da će uvijek dati 100% od sebe. Dovoljno za rotaciju
  • bluepower86
    1k

Prijevara od igraca i trosak kluba kao i spika.
  • hardek
    3.4k
    Moha je godinama underrated. Skoro pa elitni back-up bočni igrač za klub Dinamovog renomea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.