Za razliku od današnje situacije kada gradonačelnik veli da propitkivanje Statuta kluba nije u nadležnosti Grada nego Ministarstva — Mali dioničar
A da je Grad suvlasnik i sam bi utjecao na pisanje Statuta — Mali dioničar
U startu bi Mamiću u petom krugu ostale mrvice(ako bi se članovi angažirali u drugom, trećem i četvrtom). — Mali dioničar
Kaj se tice godisnje cijena je bila super I bilo ih je prodano jedno soma I pol ak se ne varam — über alles
ali svakako su otežavajuća činjenica za grupu skandalozne mjere kluba koji su i veći problem od covid potvrda. — Mali dioničar
a koje su to? — superSantos
Onda ne bi bilo statuta jer bi bili š.d.d. — Pop corn
Plus ne mogu se sjetiti koliko su napuhali elaborat — Pop corn
Bilo je riječi da je represija na nivou tam 2014. Ali velim, nisam bio na sjeveru od povratka Zorana Mamića pa ne znam. — Mali dioničar
Kad u vrijeme propusnica 8h prije tekme pozivaš na dolazak i to je 'dobra brojka'. A do jučer je vrijedilo "zbog ograničenja nema organiziranog navijanja". Ja bi razumio pljuvanje po brojkama da navijači i grupa normalno mogu ući na stadion, ali trenutno pričati o posjeti je žestoka glupost.U petak je bilo sve skupa 100 ljudi u Kranjči, — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.