• krešo
    0
    Pa ,frustriran sam , iz utakmice u utakmicu na maxu, tako malo nas dolazi na tribine, a čini mi se da više ljudi ima kaj za reč na internetima, nego doć na hebeni stadion kakav god da je, eto tak, ....čuvaj leđa (:
  • hardek
    13.2k
    Kao i protiv Gorice, i danas protiv Lokomotive utakmica u superšansi. Očito su kladionice procjenile da je velika mogućnost za kiks danas
  • Milki1
    76
    Samo nezelim vidjeti Zajca da strata.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Mislim da ćemo danas ovako istrčati:

Kotarski
    Valinčić, Dominguez, McKenna, Vinlof
    Kravtsov, Mišić, Stojković
    Lisica, Beljo, Ivanušec
  • dragošlapa
    396
    Piši 3 boda s hendikepom.

A hendikep je Hoxha :lol:

Zajebavam se, 3:0 za Dinamo.
  • dMilan
    65
    ja bi ostavil valincica na hlađenju, galesic mora igrat i umjesto lisice bi dalje dal almeni šansu, on ipak zna projti igrača 1 na 1, lisica je nažalost novi špika
  • Blueshadow86
    5.7k
    Sve znam. Stavio sam ovu postavu jer tako mislim da ćemo započeti, dok ja imam neke druge želje, slične tvojim :smile:
  • Eduardo
    30.8k
    Idemo to riješiti ful ofenzivnim pristupom... ovo je neka moja želja samo nisam siguran da će Beljo startati od početka pošto prije koji dan nije niti bio s momčadi.

Kotarski
    Galešić x Dominguez x McKenna x MPV
    Stojković x Mišić x Ivanušec
    Almena x Beljo x Oršić

GERMANIJAK;
    Kotarski – Valinčić, Galešić, Radeljić, Perez Vinlöf – Stojković, Mišić, Ivanušec – Almena, Beljo, Oršić

SN;
    Kotarski – Galešić, Dominguez, McKenna, Perez-Vinlöf – Stojković, Mišić, Zajc – Almena, Beljo, Oršić
  • Neron53
    2.7k
    Ako Galesic i Ivanusec ne budu u prvoj postavi, jao si ga nama.
  • don
    21.9k
    danas želim minimalnu pobjedu uz katastrofalnu igru. Mislin da ću izdržat još jednu sramotnu igru ali uz cijenu toga da ovo bude zadnja utakmica Kovačevića na klupi Dinama.
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Mislim da nikada nisam bio bliže tome da navijam da bude X, ako bi to garantiralo Kovin odlazak….
  • dMilan
    65
    ne znam šta bi se moralo dogodit da to bude kovina zadnja. Ne želim da dinamo izgubi al ni ne želim da dalje igra tako očajno, dilema jbg
  • crophantom
    7.7k
    Ako Kova ovisi o rezultatu ove utakmice onda mi imamo puno veci problem od Kove...
    Naravno da navijamo za pobjedu, a Kovin otkaz prizeljkujem zbog igre koja nije napredovala u godinu i 4 mjeseca, vec nazadovala i zbog toga jer pod njim ne vidim napredak ni viziju pogotovo u Europi.

A to oce danas biti 3:0 ili 0:3 nam je manji problem.
  • DiddyGuela
    7k
    Danas ocekujem 3 boda uz znacajno bolju igru. Vjerujem da ce sami igraci prepoznati trenutak i dodati gas. Sva sreca pa igramo doma a i danasnji suparnik nam je nekak mlitav.

Nakon toga rep. pauza i novi krug zavaravanja da Kova to moze poslozit u iduca 3 tjedna. Naravno uz njegovu trademark izjavu "Znamo da mozemo!".
  • Matija1711
    74
    Daj mi Almena gol tak da ovi kaj govore da je promasaj si pojedu rijeci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.