• rioda
    18.4k
    Većina današnjih pitanja je dosta lukavo postavljeno, da te navede na krivo, ali nije bilo greški koliko sam vidiojp23

Meni je nelogično da onaj omjer pobjeda, remija i poraza daje zbroj od 6 utakmica, a kod golmana je zbroj 7. Osim ako je finale kupa u pitanju...
  • ZG plavi 01
    602
    Ove godine smo igrali u Osijeku i protiv Vukovara na GV, pitanje glasi koliko smo utakmica odigrali u Osijeku, ne na Opusu.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Igrali smo u Osijeku ove godine protiv Rijeke, Osijeka i Vukovara.
  • ElDorado
    14.5k
    Samo me strah da Kova ne vidi Kravcova i Mišića zajedno i Ivanušeca lijevo. Almena obvezno desno. A to je najpotentnije kaj mozemo složiti.
    Hoxha i Ivanusec kao 8 tesko lijevo mogu zajedno.
  • jp23
    4.7k
    Omjer pobjeda, poraza i remija se gleda u odnosu sa Osijekom na Opus areni u HNLu. Što je do danas 6 utakmica. Zapravo čak ni ne spominje Osijek, ali precizira na HNL, pošto i u samom pitanju kaže:
    "Samo je jedan omjer pobjeda, neriješenih i poraza u SHNL-u točan kad je u pitanju Dinamo u Opus areni."

Kod golmana nigdje ne spominje Osijek niti HNL, već samo koliko je puta Nevistić "čuvao" našu mrežu na Opusu. Livaković jest 1 zbog finala kupa, Čavlina u porazu 2-1 pod Cannavarom prošle godine, Filipović ove godine u siječnju prije dolaska Livakovića.

Kažem, baš su lukavo postavili pitanja, lijepo mogu navući ljude na krivi odgovor.

Pa to i kažem, pošto pitanje glasi:
    "Po završetku današnje utakmice u Opus areni, Dinamov broj utakmica odigranih u Osijeku 2026. godine zaustavit će se na broju:"

Do današnje su bili Vukovar u Gradskom vrtu, Osijek na Opusu i Rijeka na Opusu.
  • hb1
    893
    Nadam se da ćemo igrati visoko otpočetka, dominirati i pokazati napredak u defanzivnoj tranziciji iako u kombinacijama: Mišić, Zajc, Stojković ili Mišić, Kač, Stojković i ne daj Bože umjesto nekog od ovih Ivanušec, mislim da ne možemo ponuditi neku veliku stabilnost u tom segmentu. Nadam se da će Kravtsov tu donijeti dimenziju više u budućnosti jer bi i obrana izgledala drugačije.

Sretan put svima koji idu danas!
  • Nogo
    12.9k
    Kotarski - Galešić, Dominguez, McKenna, Perez Vinlof - Kačavena, Mišić, Stojković - Almena, Beljo, Ivanušec.

Po tportalu ovo je očekivani sastav.
  • ElDorado
    14.5k
    ovo bi bilo ok al nekak sumnjam.
  • austrijanac
    13.8k

Triput sam citao i nema neke logicnosti.

Slazem se skroz s tobom :rofl:
  • Bryan
    163

I na ovo staviš Kravcova umjesto Kačavende i to bi nam bila najbolja postava za Europsku ligu.
  • hb1
    893
    I sa tom postavom bi bilo racionalno očekivati europski iskorak ako se usporedimo s prošlom sezonom.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.