• don
    21.7k
    Poraz nam ne donosi smjenu je ono što je sigurno.Praskaton

i jako zabrinjavajuće.
  • Jima
    1.9k
    I ja isto. Jučer završio Gentlemena (navodno ide i 3 sezona), večeras planiram pogledati prvu Faudu. Malo sam već i zaboravio kako je završila prošla. Sorry na off-topic
  • FazeN
    8.5k
    Jesi gledao zadnju sezonu Faude? Dosla je na Netflix pa bas planiram ovih danaPacho

Da se ubacim malo i ja, valja li ta Fauda? Dobio sam dosta preporuka a nikako počet.
  • NKDZ86
    9.6k
    Fauda je super, pogledao sve do nove sezone, svaka je drž, nedaj, nadam se da ćemo i mi igrat ratoborno ko fauda
  • BBBaranja
    5.1k
    Izgleda da Beljo otpada i za ovu tekmu..
  • Paggini
    98.5k
    Pa koliko je strikanovog kulena brat moj proždro da ga je toliko prebacilo
  • BBBaranja
    5.1k

Nije mu za zamjeriti,vinkovačke jeseni su jebiga :grin:
  • Sajla
    24k
    vinkovačke jeseniBBBaranja

to je naša verzija rođendana Neymarove sestre?
  • BBBaranja
    5.1k

Za Vinkovčane da :grin:
  • Blueshadow86
    5.6k
    Izgleda da Beljo otpada i za ovu tekmu..BBBaranja

Ne sviđa mi se ovo nikako. Bez njega smo 20% slabiji.
    Šta je, tu je. Kakvo je vrijeme došlo, čak je i X prihvatljiv. Al nadajmo se pobjedi.
  • Noel
    24.7k
    Čekamo germanijak doznaje! Analize uzorka Beljinog dreka je pokazala da je sve u redu sa njim. Drek odaje nešto drugo. Svađu! Kovačević i Beljo su u svađi! Alarmantno stanje u Dinamu. Padaju sanitarne knjižice. Boban se spustio u zaraznu bolnicu.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Nek ih onda i treneru na ipad stave. Ionako u njega bulji pola utakmice.Pacho

Koji si ti wannabe komedijaš. Duhovitost na razini domaćih sapunica.
  • Masto
    2.3k
    Golman im ima 36 godina i 185 cm, nek se raspucaju valjda ce nesto upast, jos i ako galesic bude igro a vjerujem da ce ga kova stavit na beka zbog sigurnosti od iza
    Denis u podcastu reko da je dobio info da orsic i lisica počinju
  • hb1
    928
    Najviše od svega me zanima šta će učiniti po pitanju veznog reda, da li postoji neka kombinacija koja donosi stabilnost i neku čvrstinu, dojma sam da u tim linijama malo šta zaustavimo, i od svega najveće pitanje da li su Mišić, Zajc i Stojković skupa jedino rentabilni kada meljemo gore i toliko smo efikasni da nas za defanzivni dio ovog trojca nije ni briga, kao što je bilo drugi dio prosle sezone.
  • mosad
    3k
    Hoxha Prevjak Lisica

Neka drhti cijela europa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.