Sibirski plavac
crophantom
Papastrumf
Svake 4 ili 5 godina izbori za klubskog predsjednika
50 000+ članova.
5 000 - 10 000 godišnjih ulaznica za HNL.
Prosjećna gledanost od 10 000 - 15 000 u HNL.
Jaćanje BBB i klubskog community-a (službeni partnerski barovi / pubovi u hrvatskoj u kojem će navijaći moči kupiti ulaznice za utakmicu, neke osnovne suvenire itd). Službeni "Fan klubovi" po Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Austriji itd.
Jaćanje klubskog communitya i popularnosti kluba u Zagrebu: Dinamov marketing mora shvatiti da baza dinamovih navijaća mora biti u Zagrebu. Oni će doći na utakmice protiv manjih klubova (Inter, Rudeš itd). Navijaći koji žive 100km+ daleko dolaze na stadion rijeđe jer im treba više vremena i financijskih sredstava - oni će doći na "važnije" utakmice.
Pronalazak strateških marketinških partnera koji će promovirati klub (npr neki popularan radio u Zagrebu).
Aktivna promocija dinama u svakoj zagrebačkoj (za početak) osnovni / srednji školi - po studijama naviše ljudi poćinje navijati za nogometni klub kada imaju 10 - 16 godina. Sa djecom na stadion uvjek dođu i roditelji.
Veća fleksibilnost oko ulaznica. Zašto godišnja ulaznica nebi bila prenosljiva ili bi vrijedila za više ljudi? Ja bi kupio 2-3 godišnje ako bi mogao na utakmicu dovesti koga želim. Ne živim u Hr. tako da na utakmice uvjek vozim sa sobom djevojku / prijatelje / kolege sa posla koji inaće ne navijaju za dinamo. Bilo bi mi praktićno ako bi mogli ući na neke prenosljive godišnje ulaznice. Npr. Ja bi potrošio manje vremena sa kupovanjem ulaznica preko ulaznice.hr, imao bi bolja sjedala na istoku i sigurno bi došli na više utakmice - jer bi mi bilo šteta ne koristiti godišnje ulaznice. Isto tako, zašto ne bi postojale i neke obiteljske godišnje?
Sa obzirom da dinamo ima masu navijaća izven Zagreba oćekujem neki portal na kojem će navijaći
imati mogučnost dogovarjanja zajedničkog dolazka na utakmice i tako smanjiti troškove transporta. To bi riješilo i problem za ljudi koju ćesto nemaju sa kim otići na utakmicu. Stvar je vrlo jednostavna i može se napraviti praktićki bez troškova (ako postoji interes možemo i mi to napraviti :snicker: )
2-3 vrhunskih fan shopa na stadionu i u centru grada gdje je masa turista.
Povećanje revenua od navijaća (ulaznice, suveniri, prodaja hrane i pića na dan utakmice itd) iz 3 000 000€ (ove sezone) na 10 000 000€+.
Klubski muzej u kojem će biti na "timeline" ispričana prebogata povijest dinama. Od Građanskog, 1967, 1982, važnost dinama za hrvatstvo u bivšu jugoslaviji, Bad Blue Boysima, 13.5.1990, do rata za povratak imena, Canjugi, Mamiću do rata za demokratizaciju kluba itd. Često idem u muzeje nogometnih klubova i više manje samo svi pokaže stadion, trofeje, dresove i to je to. Ja od muzeja želim da educira ljude kaj je dinamo i zašto je više od kluba.
Novi "ultras friendly" stadion za 25 000 - 30 000 duša. Stadion na jedan nivo, sa strmim tribinama koje su na minimalnoj udaljenosti od igrališta tako da se protivnički igrači usere kada vide fanatike sa sjevera i istoka na 5,6 metara od gol / out linije.
Još bolji uvjeti za mladinsku školu i nastavak proizvodnje odličnih igraća.
... još bi mogao pisati tri dana... — SAS1987
Paggini
badjibadara
Salas
Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.