• KristijanHR
    371
    Neki su već spomenuli, ali i ja bih se pridružio "sočnim" željama pojedinim likovima za zapada dolje...lik blizu mene nije vadio Vidovića iz usta, jedno 10 puta mu majku spomenuo, također i Lisici,Filipoviću..gade mi se takvi likovi, dam se kladit da početnih 11 ne znaju napamet nabrojati
  • Jurki
    27k
    moramo se sjetiti jos jedne "gospodske" i "kulturne" nacije.. Austrijanaca.. kad smo igrali protiv Salzburga i kad je od te fine i uglađene "gospode" sa tribine doletjela flaša Mandzukicu u glavu.
    Oni jesu gospoda kad njima idu stvari u prilog.. al kad nejdu.. onda pokazu svoje pravo lice.
    Kultur mittel Europa.. aha how yes no.
    Germanski cigani.
  • Zagi
    18.5k
    Ma kuzim ja tebe i osjeti se od početka da imaš i neka pozitivna iskustva i želiš efektivno reći da nisu baš svi isti.
    Naravno da nisu, naravno da ima i apsolutno sjajnih ljudi.

No ono kaj ja hoću reći je da ovakvo ponašanje baca ljagu na cijeli grad i cijelu drzavu.
    Iskreno , zaboli me za njih. Nadam se da ćemo mi izvući neke pouke.
  • Hnlovac
    7.2k
    a oni nas od svih mozda i najviše gledaju svisoka, svi mi smo mnogima od njih "yugos" a oni su gospoda
  • lukaoj
    350
    Al ovi koji pisu da je Kovacevic pogodio s izmjenama...mislim, zamjenio je oba krila za oba krila i Vidovica za Kacavendu, sablonske zamjene koje bi svaki trener ucinio...
  • ZG plavi 01
    495
    podsjeca me to na jednog naseg donedavnog izbornika
  • Zagi
    18.5k
    A jbg, kaj bi ti. Izmjene su donijele rezultat i bolju igru, dakle pogodio je.
    Neke druge opcije niti nema.

Druga je priča kaj se momčad iz 60.-70. minute trebala startati.
    Te Gale uz Domingueza.
  • KristijanHR
    371
    haha a dobro, nisam bas mislio doslovno, al da...previse se boguje i mame spominju nasim igracima, a sezona nije ni krenula kak spada
  • Ludovic IX
    12.3k
    ma normal da u sebi se ljutiš i psujem kroz zube ali bodri kad n3jde a ne samo kad je sve super. Tu na zoni je jucer 80% ljudi samo sralo za vrijem3 tekme. Zamislis se koliko ti ljudi vole dinamo kad mu nejde kako spada.

Sram te ponekad s kim dijeliš tribinu i forum
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.