• IceMan
    4.2k
    Kad su Španjolci kiksali na početku SP, Ivković je komentirao da oni misle biti za mjesec dana u finalu i tek onda u optimalnoj formi.Sajla

Mislim da je to ipak Jurčić rekao…?
  • Zagi
    18.5k
    Da se naši igrači koriste tim jeftinim trikovima, Zagreb bi ih natjerao da prestanu sa tim forama sa stočnog sajma.
    Barem se nadam da bi.

Thun, Švicarska.
    Ne zanima me od kud im je trener.
  • Crni86
    23.1k
    vrhunac svega je da njihov trener onda izjavi da smo MI bili jako ne korektni jer smo im vratili loptu kad su izbacili jer je njihov igrac lego i odmah po vracanju lopte krenuli u pressing…

Uvijek su mi bile odlicne te price kak je zapad ugladen i svi se znaju ponasat. Mos mislit
  • Sajla
    22.4k
    Mislim da je to ipak Jurčić rekao…?IceMan

da, u pravu si.

Thun, Švicarska.
    Ne zanima me od kud im je trener.
    Zagi

pa Švicarac je, ali talijanski, kao što je bio i onaj prijašnji trener. svi su oni Švicarci ali švicarski Nijemac je ipak drugačiji od Švicarskog Talijana koji je različit od Švicarskog Francuza, na to sam mislio.
  • vjeko1701
    27.1k
    Švicarci isto ko i Austrijanci.
  • Ludovic IX
    12.3k
    I ova priča kako mu je to treća seniorska tekma - čak bi rekao da to nema veze. Ovi igraju kak su igrali i lani. I sa i bez ovih svojih najboljih igraca. Sami kazete da nebi niti jednog njihovog jer imaju sustav koji samo popune prvim sljedećim. To je vjerojatno stvoreno jos u drugoj ligi i samo nastavljaju isto

To je ono sto boban želi od dinama napraviti ali sa našim mentalitetom je to jako teško.
  • Zagi
    18.5k
    Uvijek su mi bile odlicne te price kak je zapad ugladen i svi se znaju ponasat. Mos mislitCrni86

Ovo. Samo to sam htio apostrofirati.

Neopisivo me nervira taj konjušarski mentalitet kako je sve vani bolje, ljepše, pametnije.
    Pa ti dođe ovakva ekipa i vidiš na svoje oči da je prosječni lik iz bilo kojeg našeg sela u 9 od 10 slučajeva bolji čovjek od ove njihove gospode.
    Ali sutra će se ovo zaboraviti i " jedva čekam pobjeć, eh da mi je zivjeti u Švici" , a tam te tretiraju kao zadnju kastu ili stoku sitnog zuba.
  • Zagi
    18.5k
    pa Švicarac je, ali talijanski, kao što je bio i onaj prijašnji trener. svi su oni Švicarci ali švicarski Nijemac je ipak drugačiji od Švicarskog Talijana koji je različit od Švicarskog Francuza, na to sam mislio.Sajla

Ako neki naš krele napravi sranje kod njih, misliš da oni diferenciraju dolazi li iz Zagreba ili dalmatinske zagore?

Naravno da ne, pa tako niti mene ne zanima iz kojeg kantona je ovaj ili onaj.
    grb Thuna , mjesto Thun, zastava Švicarska, zemlja Švicarska
    Kako bi Droljo rekao, enter.
  • kadsemasazatalasa
    272
    ma dobro ljudi, stara narodna kaže - tko gubi ima pravo da se ljuti.

ni prvi ni zadnji koji okreće stvari na suce. jebiga, imao si 2:0 i ispao.

najteže je u životu pogledat i priznati svoje greške (pogotovo još kad si vruće glave).
  • Zagi
    18.5k
    najteže je u životu pogledat i priznati svoje greške (pogotovo još kad si vruće glave).kadsemasazatalasa

Karakter se ne pokazuje kada je lako.
  • kadsemasazatalasa
    272

prošao sam dosta ove planete, ima ljepših i manje ljepših kutaka. švicarska zaista je jedna prekrasna zemlja, al kako se mi podcjenjujemo to je čudo.

i taj naš mentalitet je, bar ja to tako vidim, savršen.

di gledaš stvari iz potpuno drugog kuta. naučeni smo ''prevariti'', odgajani smo na taj način. i ne damo na sebe.

sad se vratimo nogometu :D
  • kadsemasazatalasa
    272

apsolutno se slažem s tobom, ali to ne negira ono što sam ja napisao.
  • Zagi
    18.5k
    Nisam niti napisao da negira.

Da , teško je . Zato se karakter i cijeni.
  • kadsemasazatalasa
    272
    e samo jedna stvar, vezana za tribinu jučer.

kad je filipović sinoć obranio jedan udarac i kad je bar 20-25% sjevera ironično zapljeskalo i proslavilo ironično tu obranu. došlo mi je da jednog po jednog šamaram.

što očekuju nakon toga? da brani kao nenormalan ili da primi pacerski gol? lik se trudi, nije najbolji golman na svijetu, al je jebeno NAŠ. i brani za NAŠ DINAMO. Podrži, digni ga, skandiraj mu ako treba da ga digneš. Al ne, ide ironični pljesak. Morončine.
  • Sajla
    22.4k
    Ako neki naš krele napravi sranje kod njih, misliš da oni diferenciraju dolazi li iz Zagreba ili dalmatinske zagore?Zagi

ne diferenciraju oni nas i Kosovare, Bugare ili Slovence, zato jer su švicarska "gospoda". samo sam primjetio da je ovome to još bliže zbog talijanskih gena. puno sam vremena zbog posla proveo u CH, nimalo ih ne šmekam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.