• prefontaine
    10k
    Jedna od onih utakmica gdje gol ne bi dali ni da se igra 180 minuta.rakurs

Dali smo ga u 86.
  • emilperska
    17.3k
    Da mi je neko prije tekme rekao da cu bit zadovoljan s X-om ne bi mu vjerovao. Iako je na momente izgledalo da cemo ih prebit i okrenut na 1:3 barem, ovo je zadovoljavajući rezultat kad gubiš od 20. do 85.minute.
  • SammirovDupli
    9
    Ne treba se sekirati, nama je ovo ustvari rutina. Prvo, uvijek smo loši u drugim pretkolima. UVIJEK. Jedina iznimka su kad izvučemo neko lijevo smetalo.

Drugo, uvijek smo loši na umjetnoj travi. Čim je prva gostujuća na plastici ja očekujem mučenje. Uzvrati su u pravilu bolji, ali očekujem puno stresa i za tjedan dana. Prolaz ne dovodim u pitanje. Otvoriti će se negdje.

Ono kaj brine su golman (jer unosi nervozu u ekipu) i desna strana. Lisica već neko vrijeme ne pokazuje svoj puni potencijal, dok je Valinčić po meni najveći problem. Djeluje mi da nije čist s glavom, a to je usrano. Lakše je istrpiti nekoga tko radi greške nego nekoga tko nije mentalno sinkroniziran s ekipom. Njemu bi prvom tražio zamjenu.

Nemam nikakvih dokaza za svoje tvrdnje. Jednostavno zaključujem na temelju intuicije. Kad je dolazio, dečko je imao potrebu dokazivati se preko medija koliko mu znači Dinamo. Otkad je tu, njegov agent konstantno gura priče o interesu velikih klubova i velikim ciframa. Čim netko ima potrebu graditi imidž kroz medije meni to odma pali crvenu lampicu. Prosto rečeno, ako netko nije iskren, to se osjeti. I takav ne klikne s ekipom nikad.

Ovo sve može biti potpuni promašaj s moje strane, ali mislim da me intuicija ne vara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.