• Crni86
    22.7k
    Galesic ili McKenna protiv Thuna uz Sergija?

Koje je vase misljenje? Po meni je Gale zasluzio start nakon priprema… opet McKenna je Mckenna… Bas teska odluka
  • mlinchica
    6.8k
    Ovisi jel McK skroz ok, s obzirom na ozljedu tijekom SP-a.
    Ako je, a moguće da je jer je na fotkama sa zadnje tekme, onda on. Pogotovo jer se radi o prvoj tekmi, u gostima.
    Sergi i McK su uigrani do kraja.
  • Ljubo
    1.2k
    iskreno krenuo bi sa Galetom jer Scott u zadnja dva mjeseca ima 2 odigrane utakmice i još je imao sitnih problema sa ozlijedom. A sa druge strane Gale je zaslužio prvih 11 radi priprema gdje je po meni bio najbolji stoper.
  • SanctaSanctorum
    415
    Svaka čast Galetu i slažem se da je zaslužio, ali ako je McKenna zdrav i spreman za mene nebi bilo dvojbe da Scott starta. Osobno jedan od najsigurnijih za mjesto u prvih 11 kad je zdrav.
  • Sad opet
    239
    Ja mislim da trebaju igrat oba dva. Gale na desnom beku čuvat leđa Bakraru ( na žalost Valinčić mi još nije na razini prije ozljede) a na lijevoj Perez koji ide visoko s Oršom... McKenna stoper...
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Kova je rekao da ce postava biti manje vise ista kao u ovim pripremnim tekmama tako da ocekujem Galeta u prvoj.
  • ElDorado
    12.4k
    Na SN podcastu rekli da najnoviji info kaže da je Kova skloniji Kaču umjesto Vidovića
  • hardek
    10.9k
    Ako Vidović ne može startat kad Stojković nije dostupan ne znam koja je njegova budućnost onda u Dinamu.
  • austrijanac
    12.1k
    Ma ne vjerujem, nema smisla.
    Kazes da ga pripremas za osmicu, pa ga guras na krilo.
    Kad treba krenut na osmici, gurnes nekog drugog.

Meni je u one tri tekme bio konstantno bolji od Zajca, ali iskustvo nam treba u vezi.
  • Crni86
    22.7k
    Sjetimo se stojketa i isto igre toplo hladno… isto prolazi sad vida koji je prebacen na novu poziciju

Vida mi na trenutke izgleda vrhunski, na trenutke pogubljeno. Vidi se da nije pohvatao sve sto se od njega trazi sto je i normalno. Treba vremena

Mene ne cudi za kaca da je iskocio… za europu sa svojom trkom i energijom bogom dan igrac.
  • Zagi
    18.3k
    Polako sa ocjenama za Vidovića. Ovo kaj smo vidjeli je sve bilo k'o naručeno za njega.
    Lopta često u nogama, konstantno pred suparničkim golom jer smo igrali protivv slovenskog donjeg doma.
    To smo i prije znali da moze. Onaj dio u kojem smartamo da treba napredovati nije niti bio testiran.

Jedinu polu-ozbiljnu tekmu nismo vidjeli.
  • Crni86
    22.7k
    a realno kroz cijelu sezonu ja ocekujem njegove padove i uzdizanja. Pa onda tek tamo pred kraj sezone da uhvati konstantu. Ne treba opcenito donosit zakljucak o njemu nakon samo jedne dobre ili lose tekme. Decku treba sezona

Velim ja vidim veliku poveznicu njegove ove sezone sa zadnjom stojketovom gdje je stojke isto tako prekomandiran sa desnog krila u vezu
  • skener
    8.8k
    Dinamov popis za Thun: Vratari: Filipović, Zagorac, Nevistić; obrana: Valinčić, Tabinas, Galešić, Dominguez, Radeljić, McKenna, Goda, Perez Vinlöf; veza: Mišić, Stojković, Zajc, Vidović, Kačavenda, napad: Bakrar, Topić, Lisica, Beljo, Hoxha, Oršić.
  • Nogo
    12.1k

Otpali Rodriguez, Torrente i Mudri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.