• Pacho
    20k
    Sad na sportnet

jordan-mj23.gif
  • NitkoBitan
    38.4k
    Bravo Melnjak, bravo Livaja. To je svemirska karma za taj cirkus koji su izdovodili pred kraj, ako je to bila jos uputa Garcije...
  • Ruki93
    232
    Ponovno gubitnicki mentalitet, imas slobodnjak u 93. i ti ides cuvat loptu da ni ne pokusas zabit gol, a znas kakav si u gostima i da i s minimalnom pobjedom ces tesko proc.
  • eol12
    1k
    Jako malo su poljaci s igračem manje odigrali, ali uz to par dobrih poluprilika, greda i gol, hajduk se strašno potrošio vjerujem, a u nedjelju ih tek čeka užasno teška utakmica, nema siptara, a i ovako u sredini nema koga staviti.
    Ne znam, da nije bilo crvenog siguran sam da bi Poljaci primili još jedan gol, bas su loše djelovali tih par minhta
  • InteraGal MGC
    36

Nevjerovatno je da je toliki neprofesionalizam i debilizam iako je to njihova tv...ali seljačija par excellance
  • Omake
    20.4k
    Nitko ne može propast koliko golmani mogu. Silić je lani bio solidan, ove godine je katastrofa, teško da će se nakon ovakvih kikseva danas vratit u normalu.
  • ZG plavi 01
    550
    Sad je sigurno da ce popit 3 komada tamo iako bih ja najsretniji bio da ispadnu na penale ili da budu bolji pa prime glupi gol iz kontre u 93.
  • InteraGal MGC
    36
    Laku noć svima, a posebno Pajazitiju☝️
  • NitkoBitan
    38.4k
    Kak je Pajaziti dobio crveni karton, nisam gledao taj dio a bome ni skuzio pred sam kraj da imaju igraca manje :sweat:
  • Fabercaster
    1.2k
    Ma ja tovarima ponekad poželim 100 europskih utakmica svake godine.
    Gledati ovo koprcanje, jad, nemoć i bijes na normalno suđenje jednostavno nema cijene.
    Ovakve utakmice mi nahrane dušu i produlje mi život za 5 godina :cool:

Dobar dan svima pogotovo Adrionu Parazitiju!
  • Orc123
    16.7k
    Svemir je u ravnotezi opet.
  • Mali Zeus
    22k
    vjerojatno mu ne pomaže muppet show koji ima ispred sebe. Najbolji ball playing stoper lige Marešić onaj Van Horembek i Raci kojeg je tražila Barcelona
  • crophantom
    6.9k
    PAO 2:0 protiv Hradeca doma do 89. Minute i onda popili 2 gola.
  • InteraGal MGC
    36

A 0 od faula...užas ‍
  • badjibadara
    10.5k
    Kak je Pajaziti dobio crveni karton, nisam gledao taj dio a bome ni skuzio pred sam kraj da imaju igraca manje :sweat:NitkoBitan

Otkinuo čovjeku nogu misleći da tovarić sudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.