• Dani Olmić
    2.4k
    U PO-u opet mozemo na AEK…gadno
  • criticus
    9.5k
    Jel se može igdje pogledat danas Žalgiris i Klaksvik?
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Meni je svejedno protiv koga igramo ako igramo lako treba i damo sve od sebe ,sa respektom i bez podcjenjivati protivnika. Ako to bude igra kao jučer , svi su nam prijetnja
  • NoSkillan
    631
    danas igraju klaksvik/zalgiris, kad bi se po vrijednosti usporedivali sa hnl klubovima klaskvik bi bio rudes, a zalgiris slaven belupo cisto radi usporedbe
  • Dudu
    3.7k
    Nemojte se iznenaditi da Klaksvik prođe, u prvoj utakmici su puno bolji bili od Žalgirisa.
  • Forenzicar
    46
    Ždrijeb za PO je u ponedjeljak?
  • Kumerle
    3.5k

Kakvo je vrijeme došlo da si ti negativan, a fakin pozitivan :lol:
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    haha ma nisam negativan buraz ,nego samo realan. Ono jučer ,pa ja sam lebdio od sreće na kraju. Reko kbh tolike kilometre sam prešao i opet po tamburi . Prošli sve za 10 , ali da kažem da je dobro nije . Opet sve ko prošle sezone , spori, tromi ,i podcijenili smo ih. Samo kažem da sa pravim pristupom možemo sa svima , a tipa lako ćemo onda se moramo dobro potruditi i protiv slabih protivnika
  • Sajla
    24.7k
    tolike kilometre sam prešao — Kujtim Shalla

ma to je bio plan od početka, samo nisu ljudima rekli. 17k na stadionu, ljudi poput tebe prešli pola kontinenta da dođu na utakmicu i onda da bude 3-0 u prvih 15 minuta pa da do kraja bude dosadno? ovako su nam pružili 120 minuta neizvjesnosti, cijeli spektar emocija od depresije do euforije, svaki cent se isplatio i svaki prijeđeni kilometar je postao dvostruko vrijedniji! ;)
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    sve si dobro rekao , pogodilo se , a bilo je milion misli u glavi
  • NoSkillan
    631
    kog bi radije klaksvik ili zalgiris? nijedna ekipa nema skupljeg igraca od milijun€
  • Niko1986
    9.2k
    Ja bih radije Žalgiris, kraći put, ne mora se na umjetnu travu i po nekom renomeu rekao bih ipak slabiji protivnik. Na SuperSport aplikaciji ima prijenos, znam da igraju na zamjenskom stadionu, ali ovo je doslovno kao da mi pretkolo igramo na Klaki.
  • vjeko1701
    30.1k
    Ček, tolko prođeš i prirede ti spektakl od 120 minuta sa preokretom, crvenim, VAR provjerama i golčinom u zadnjim minutama za prolaz a ti se žališ?

Ništa, drugi put onda mora do penala.
  • Bosna86
    13k
    Daj netko link
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.