• crophantom
    4.8k
    Ovi oduševljeni Grafom, a lik priča isti kurac ko svako ko je bio dole.
    Kad se dolazi do pitanja ciljeva lik odgovara neodređeno i baca iste floskule ko svi prije, "we need to be competitive", koji kurac to tocno znaci u smislu rezultata, sam Bog zna.

Sljedećih bar 5 godina nam nece biti ni blizu.
  • vjeko1701
    25.3k
    Ne podcjenjuj snagu mašinerije kojoj je u interesu priča, gledanost, euforija. Izuzev takvog njihovog raspada da tavore u donjoj polovici tablice, držat će ih gore kolko god mogu.
  • Dudu
    3.1k
    Pa dobro sta bi trebali pisat.

Ne zna se ko u gorem stanju Hajduk, Rijeka ili Osijek.

Imas opciju da napises jedan clanak o tome ili 300 kako su u rekonstrukciji i sta pokusavaju. Logican odabir.
  • crophantom
    4.8k
    ma mislim da ima sam Bog ne može pomoći ove godine.
    Prvo ce prodati pola manje pretplata, poskupljenje u kombinaciji s dovođenjem igraca koji igraju po pašnjacima u predgrađu Prištine, drugo vec je dopizdilo ljudima to s njima, a dio fokusa ce se sigurno i na Matjaža prebaciti.

A i 80% njihovog hajpa je bio Marko Livaja (i Rebici, Perisici, picke materine), a ocito je da ta priča ide svom kraju. Oko toga su mogli stvoriti priču... priču o (Č)etničku Brutiju koja bi zainteresirala širu javnost Spielberg nebi slozio.

Mislim, moguće da sam u krivu i da ce oni s ekipom balavaca i pojačanja iz prve lige Tajikistana biti sposobni opet ganjati 65+ bodova, ali ja bi prije reko da ce biti s Varazdinom tu negdje na 55.
  • ZG plavi 01
    356
    nikad mi nece biti jasne situacije di se toliko razliciti klubovi bore za istog igraca. Ono Lazio i Gornik, da biras 2 rendom kluba to je zadnja opcija koju bih izvukao
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Vidim da je magarad povećala cijene za sezonsku pretplatu, ali su zato u cijeni i ulazi za nastupe hajduka u svim stupnjevima europskih natjecanja... isto tako uključuje i ulaz na nastupe tog kluba na svjetskom nogometnom prvenstvu, europskom nogometnom prvenstvu, premierligi, la ligi, bundesligi, serie A, ligue 1, NBA-u, formuli 1, svjetskom skijaškom kupu, košarkaškoj euroligi, NHL-u, NFL-u, MLB-u, nascar-u i UFC-u

Korektna ponuda, isplati se... samo ne znam kako to mogu raditi kad je stadion u lošem stanju, opasan za gledatelje i ne može ga se nikako obnoviti.
  • vjeko1701
    25.3k
    Jedno je kolko su sposobni sami, drugo je kako će izgledati ostatak lige i suđenje u njihovim utakmicama.

Ulazi Rudeš od kojeg svi očekuju lagano ispadanje. Klubovi iz donjeg doma neće biti pod tolkim pritiskom i već sad vidiš da neki smanjuju budžet, drugi govode mlade igrače kao pojačanja. Treći žele plaćati trenera kao prosječnog bauštelca a po navodima im ni ponude za igrače nisu nešto puno veće. Mislim da se svi pripremaju za laganini sezonu u kojoj je prioritet staviti mlade igrače u izlog.

Rijeka sa Kekom i par smislenih dovođenja je najozbiljniji konkurent, ali sjeti se početka prošle sezone i prvog kruga prvenstva za ove dole. Očajna igra ali penal ovdje, crveni ondje i to ti je dosta protiv većine ekipa iz donjeg dijela.
  • ZgDLions
    1.7k
    Pa nije ostatak ekipa sa novopridošlicom napredovao i sprema se na nekaj veliko.
    Svi su u nekom jadnom modu i tu Hajduk sa njima igra normalno, sad dali budu zaredali pobjede ili poraze to se još ne zna, ali u njihovu euro epizodu čisto sumnjam.
    Trebalo bi se čudo dogoditi da oni dohvate konferencijsku, a ako je i dohvate, moglo bi biti teške sramote za njih, ovaj kadar na dva fronta nije nešto na kaj bi se ni njihovi najzagriženiji kladili.
  • crophantom
    4.8k
    ma možemo ti i ja okladu u večeru ili gajbu pive, ne vidim da je nekom u interesu štititi i gurati Poljsku prevaru, dapače, prije bi reko da je mašineriji koja drma kod njih idealan scenarij da su takvi još gori pa da se vrate legende, dišpet i prgava familija.

Ja se kladim u kaj oces da im ide cirkus i tesko blamiranje, Garcia i Graf bivši do Božica, a i Bilic, vraća se neka legenda, ide Livaji novi ugovor i neko ko Pirke upumpava lovu i pravac novi krug kružnog toka pod palicom mafijaškog odvjetnika.
  • vjeko1701
    25.3k
    Ma ne mislim da će se boriti do zadnjeg kola za nešto, al sam poprilično siguran da u prvih 15 kola neće zaostajati više od 6 bodova.
  • crophantom
    4.8k
    zaostaju 8 bodova do kraja prvog kruga bez jebem ti. To ti je o janje

U 1. Mjesecu sam se s jednim kolegom tu kladio da su na -20 do kraja, sjebali me naši protiv Lokomotive, ove godine nece
  • Jurki
    25.8k
    ne mislim kenjati po igracu koji je otisel dole, ali treba sagledati cinjenice.
    Kak si sam napisal, nismo nist izgubili. Rijesili smo se rotacijskog juniora.
    Da se s njim misli ozbiljnije, nebi mu bila ponuđena rola rotacijskog igraca u B ekipi.
    Jedino je mali "problem" kaj ce biti kenjanja po nasima kad i ako mali odigra dobro neku utakmicu.
    Zakaj smo pustili takvog "talenta" i to nailjucem "rivalu". Al jebiga objasniti budali da je budala je nemoguce.
    Njihova PR masinerija mora napraviti nekakav hajp da se prodaju pretplate.. pa i o nebitnom junioru koji da je takav talent bi dobio profi ugovor.
    Mlađi Šivalec je svemirski brod u odnosu na Šutala.
  • vjeko1701
    25.3k
    Više će imati penala za sebe i crvenih za protivnike nego će zaostajati bodova u prvom krugu. :D
  • crophantom
    4.8k
    to je moguće svakak, ak zaostaju 8 bodova u prvih 9 kola, to je samo penal/crveni po utakmici, lako ostvarivo, al ne mijenja moju prognozu. :grin:

Čak i ako se oni motaju tamo oko svojih 18, 19, 16 bodova po krugu, Kovine trupe ce gaziti ko Njemački vojnik kroz Ardene.
    Zapisati ćemo ovo pa vidimo na kraju 9. Kola ko je pogodio :grin:
  • rioda
    16.8k
    Jedino je mali "problem" kaj ce biti kenjanja po nasima kad i ako mali odigra dobro neku utakmicu.
    Zakaj smo pustili takvog "talenta" i to nailjucem "rivalu".
    Jurki

Tako se pisalo i da Boban uništava Dinamo jer je pustio Šepića u Istru...

Do danas je odigrao tri cijele utakmice, prosjek ocjena mu je 5,76
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.