• Dudu
    3.1k
    Po meni cak neozbiljno, dosta nasih klubova ima prestarih igraca od kojih ni rezultata, ni perspektive, ni para

Slaven Belupo, Gorica, Lokomotiva i slicni moraju bit razvojni klubovi, a ne staracki domovi
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    i po meni top posao, decki imaju kvalitetu a stari su da cekaju priliku u Dinamu. Ovako mogu to izboriti okolnim putem, generacije koje je kostao izostanak B momcadi
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Durdov odlazi iz Hajduka, spominje se Lazio, Gornik
  • crophantom
    4.8k
    Rebic, Almena i ako još Durdov ode, oni na krilima ostaju na Brajkovicu i igraču cije ime Cmrečnjak izvikuje svaki put kad onanira.
    Predivno
  • Jurki
    25.8k
    Durdov odlazi iz Hajduka, spominje se LazioBBB Sibenik

Kaj trebaju nosača čunjeva?
    Ne volim Italiju, al za solidnu placu mogu i ja raditi taj posel.
    Nemam klub (nisam zaposlen u niti jednom), nemam managera, nebu trebalo platiti provizije..
    samo kad Dinamo igra da mi daju slobodno.
  • vjeko1701
    25.3k
    Pohod na europu sa triom Šego - Livaja - Brajković. Zasad bez veznog reda pa će im na kraju igrati otpisani Krovinović a mogao bi i otpisani Šarlija na stopera.
  • crophantom
    4.8k
    polako, čekaju boNbe Grafa, do preksutra za pripreme stižu barem 3-4 kapitalca, navodno su skoro rang Brutija
  • vjeko1701
    25.3k
    Još će im najbolje pojačanje ispasti dečko iz naše škole a Grafa će nateravati po Rivi najkasnije oko Božića.
  • bbb medimurje
    5.1k
    Bilic je rekao da budu se do kraja 5 mjeseca znala momcad za sljedecu sezonu. Evo 13.6. je, u ponedeljak pocinju pripreme. Bas me zanima dal budu tamo krovinovic, sarlija i hugo
  • Blueshadow86
    5.1k
    Ne sumnjam ja da će oni dovesti neko kvazi mega-pojačanje ili ime, kao što su to napravili s Rebićem, Rakitićem, Perišićem, Milevskim, Huho Almeidom…I na taj način smiriti masu jer su skužili da im to pali. A zašto im to pali? Jer su im navijači glupi ko kurac.
  • Jurki
    25.8k
    u sporckim krenula kampanja opravdavanja poteza dovođenja odbacenog juniora i igraca osrednje kosovske momcadi.

"Momci su to baš poput Anđela Šutala, ali i ranije Etnika Brrutija, a uskoro, ne bi nas čudilo i Ensara Mušića. A hajdučki puk, koliko god još uvijek bio razočaran zbog Rebićeva odlaska, je apsolutno oduševljen zbog Šutalova potpisa. To se znalo već neko vrijeme, ali kao da je ta službenost donijela i neku novu energiju i nadu da će se u Hajduku ipak nešto dogoditi nakon što se klub stavio u realne okvire. I, naravno, odmah se dogodila ta promjena razmišljanja i svjesnost da su velika imena prošlost, a stvarnost gladnija, brža, okretnija.
    "Mlada garda sve okreće", "Dajte nam još ovakvih igrača koje treba guglati", "Jako dobar potez, Šutalo je stvarno top talent", "Na mladima svijet stoji", nižu se komentari."

Jebem ti život, ovakve igrace da Belupo dopelja, Podravske štuke bi vužgali Kušek Apaš. :rofl:
  • Paggini
    86.8k
    Momci su to baš poput Anđela Šutala, ali i ranije Etnika Brrutija, a uskoro, ne bi nas čudilo i Ensara Mušića. A hajdučki puk, koliko god još uvijek bio razočaran zbog Rebićeva odlaska, je apsolutno oduševljen zbog Šutalova potpisa. To se znalo već neko vrijeme, ali kao da je ta službenost donijela i neku novu energiju i nadu da će se u Hajduku ipak nešto dogoditi nakon što se klub stavio u realne okvire. I, naravno, odmah se dogodila ta promjena razmišljanja i svjesnost da su velika imena prošlost, a stvarnost gladnija, brža, okretnija.
    "Mlada garda sve okreće", "Dajte nam još ovakvih igrača koje treba guglati", "Jako dobar potez, Šutalo je stvarno top talent", "Na mladima svijet stoji", nižu se komentari."
    Jurki

Ne moram ni otvoriti Sportske da znam tko je napisao ovaj pasus
  • Facke
    8.3k
    Vec si morem misliti kad si ga drkaju dele
    "Ae si vidia dosa Sutalo iz Dinama u Hajduka si vidia".

A posto su dele sad si top scouti
    "To je top talent si vidia odakle je stiga"

:smirk:
  • Jurki
    25.8k
    da dovedemo takve igrace za Dinamo II, bil bi jako razocaran u poteze Bobana, Capellasa i Dabca... a kamoli za prvu momcad.
    Bez obzira na to kaj je Dinamo II razvojna momcad koja nema imperativ rezultata.

"Ae si vidia dosa Sutalo iz Dinama u Hajduka si vidia".Facke

Jebiga, mi dopeljamo Domingueza iz Barcelone koji je imal nekoliko nastupa za prvu momcad.. "sranje od nogometasa i otpadak Barce".
    Oni dopeljaju rotacijskog juniora Dinama... "zvir od nogometasa", koji je btw do jucer bil nepoznat siroj nogometnoj javnosti.

Ali da lijepo je vidjeti da u Splitu cijene nasu nogometnu akademiju.
  • FazeN
    6.9k
    Trudio sam se biti skroz korektan prema malom Šutalu radi nekih stvari ovamo, o njegovom transferu nisam ništa komentirao, ali stvarno je vrijeme da se prestane ovo maltretiranje medijsko i laganje.
    Šutalo nije imao nikakve ponude iz Serije A i Bundeslige što ovi mediji na platnoj listi tvrde, njegova jedina poveznica sa Serijom A je to što je mali navijač AC Milana i to je max gdje on ima veze s Italijom, a naravno općenito su Tovari.
    Ja znam da je sad hit pisat kao prošle sezone Rebic imao 107 ponuda ali Zov Poljuda je jaci, tako i za malog Sutala, imao je BiH i Hajduk, enter.

Ništa izgubili nismo, malom je ponuđena rotacija u Dinamo B odlučio se za Tovare, a tip je igrača koji je totalna suprotnost onom što Garcija gaji i želi igrati, sretno nek se snade.
    Ništa izgubili nismo, dapače vidi se po potezima našeg kluba koliko pojačavaju B ekipu, a i tek će.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.