• mlinchica
    6.7k
    neka rasprava ako su kvalitetne i argumentirane, a ne samo sprdanje.
    Forum žudi za tim i samo ih pokreći.

A večeras je tekma, bit će sigurno nekih novih tema.
  • Hnlovac
    6.7k
    Ako ce nekome tko je spreman potrošiti 1000 ili više tisuća eura za ložu presedan biti zove li se loža VIP ili d zona, onda ne znam
  • Markelo
    3.8k
    Znas koliko bi meni značilo da mi u avionu stjuardesa kaže da sam u ekonomskoj klasi a da nemaju prvu klasu već samo A zonu di ima sve isto što i u "first class". Odmah mi je lakše zaspat uspravno 7 sati kada znam da onaj leži horizontalno u A zoni ali ne ko prije u "first class"
  • Bosskovitz
    21.1k
    zakaj je onda klub tražio 800 sky boxeva ili kolko vec na novom Maksu da si poveca prihode?

Kad ulazis u ovakve price ides na sklizak teren, jer nemres bit i jeben i pošten. Neko ce ti rec, kaj si onda tražio sky boxeve, ako ces se voditi tim principima, svih 35 tisuca mjesta na novom Maksu jednaka i doviđenja.
    crophantom

Mislim da nisi shvatio poantu, ti i neki drugi ovdje, iako je ona gotovo filozofska: plaćaš različite razine usluge, ali to kaj daješ više novca za mekano mjesto uz catering na sredini zapada te ne čini važnijim klubu od onog tko plaća najjeftiniju ulaznicu za klimavi stolac na sjeveru gore.

Nije poruka “svima isto, neovisno koliko novca imali” kao da smo u komunizmu, nego “svi smo jednako vrijedni kao navijači, neovisno koliko novca imali”. Možda djeluje kozmetički na prvu, ali vrijednosno je važna.
  • crophantom
    5.5k
    shvatio sam ja poantu, samo mislim da je objašnjenje malo "šuplje", bar za mene, prihvaćam da nije svima tako.

VIP je samo glupa riječ koja je ušla u upotrebu i velika većina ljudi ne razmišlja o tome kaj tocno znaci ta skraćenica, po prilično sam uvjeren da sad na cesti pitaš ljude da ih bar 50% nebi ni znalo da je to Very Important Person.

Na kraju dana nebitno, al samo sam komentirao da se meni to ne sviđa, iako shvaćam kaj je pjesnik htio reci
  • criticus
    8.5k
    Zna li se kad se točno Mckenna priključuje pripremama?
  • rakurs
    3k
    Pisalo je 7. ili 8., odnosno dva tjedna prije Thuna. Po tome je danas već s momčadi, ali moguće da je dobio još koji dan.
  • badjibadara
    9.9k
    Kako je konačno biti viajpi?
    Od čega vi dramu radite jbt.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.