• crophantom
    5.4k
    Ok, da ne bude dosadno i da bude neka rasprava, zakaj je onda klub tražio 800 sky boxeva ili kolko vec na novom Maksu da si poveca prihode?

Kad ulazis u ovakve price ides na sklizak teren, jer nemres bit i jeben i pošten. Neko ce ti rec, kaj si onda tražio sky boxeve, ako ces se voditi tim principima, svih 35 tisuca mjesta na novom Maksu jednaka i doviđenja.

Mislim, boli me kurac kak se to zove, samo mislim da je nepotrebno ulaziti opce u ovakve rasprave, kad je jasno da i klub živi od para i jednog dana planira još više živjeti od para tih ljudi koji ce pljunuti lovu da zakupe ta mjesta.
  • Droljo
    29.3k
    Meni se sviđa ovo. Cijeli stadion neka bude vip a ovo u ložama nek se zove za guzonje ili nešto u tom smislu. Ja ne mogu biti veći vip u svojim očima (i maminim) pa me nikad tam nisu pustili jer nemam love toliko.
    :lol:
  • The Undertaker
    9.9k
    I natječajna dokumentacija za Maksimir i UEFA standardi (mislim) zovu ta mjesta VIP. Ne znam što mi sad izmišljamo toplu vodu. Miriše mi da je netko požurio udovoljiti Bobanu ali neću sad griješiti dušu.
  • Olmic
    5.7k
    ma ovo je Puhalo 1/1.
  • mlinchica
    6.7k
    pa ne mijenja se sadržaj, samo naziv, kaj ne?
    Službeni naziv. Sadržaj i benefiti ostaju isti.
  • crophantom
    5.4k
    jasno, u tom je i moja poanta. Promijenio si naziv nečega i ništa se efektivno nije dogodilo, osim sto si otvorio prostora za rasprave i za pitanja kolko si daleko spreman ici u tim borbama.
    Ja to osobno prezirem u modernoj kulturi inače, gdje se iz xy razloga izmišlja topla voda i mijenjaju nazivi, utter woke nonsense reklo bi se.

A ovo ponavljam, mozemo se mi pravit da smo svi isti, bla bla, ali neki guzonja koji pije šampanjac, gladi ljibavnicu po nozi i gleda tekmu ostavi dobru lovu za to, a klub želi i takve.

Jedini ko ce imati koristi od ovoga su @Niko1986 i kolege mu s podcasta kad ce projektanti krivo skuziti DZonu i napraviti im podcast studio na vrhu zapadne tribine, a oni ce nastaviti našu lovu trositi na teksaški roštilj i jet set lifestyle
  • Jurki
    26.6k
    Jedini ko ce imati koristi od ovoga su Niko1986 i kolege mu s podcasta kad ce projektanti krivo skuziti DZonu i napraviti im podcast studio na vrhu zapadne tribine, a oni ce nastaviti našu lovu trositi na teksaški roštilj i jet set lifestylecrophantom

I na fotomale.

Procital zadnje dve stranice rasprave (bolje da nisam).. ovo je cista kozmetika, nije šija nego vrat i brendiranje.
    Ako ce to znaciti vise love - super.
    Probat ce se s DZonom ak ce šljakat super, ak nece.. vracamo se na staro i dobro.
  • mlinchica
    6.7k
    nemojte u svemu vidjet woke, ono… jer kod nas woke automatski ide u smjeru Možemosa koji su preuzeli klub.
    :roll:

Zvone je upravo ovo spomenuo na članskom. Kaj je i tko je taj kojeg se naziva Very Important Person u članskom klubu? I da mu se to nikako ne sviđa.
    Radi se o promjeni naziva. Članski si klub, logično je povlačiti poteze koji će to naglašavati.
    Ovo je slično ideji razilaženja s kladionicama.
    Odlučit će se u kojem smjeru se ide i brandirat u tom smjeru.
    To nije posao od danas do sutra nego se i radi postepeno, malim ali prepoznatljivim koracima.

Naravno, neće se svima svidjeti kao niti bilo koja druga odluka (sjetimo se biranja 4. dresa i sprdnje na Tomislava).
    Meni je trenutno nevažno.
    A korisnicima su ionako bitni samo benefiti jer sami za sebe će i dalje misliti da su VIP, tak da nema straha od izbijanja love.
  • Dzoni
    6.6k
    Meni se sviđa ovo brendiranje malog d, em lijepo izgleda em lijepo zvuči strancima jer taj d pretstavlja nešto određeno, posebno. A to Dinamo apsolutno jest
  • crophantom
    5.4k
    Nisam reko da je ovo woke , nego da općenito ne volim takve stvari.
    Ko kad su programeri u firmama počeli dobivati mailove da odjednom ne mogu koristiti izraze master i slave na gitu, kao ni whitelist.

Ne kazem da je isto prije nego me napadnete, samo ne volim to mijenjanje nazivlja kad suština ostaje ista
  • Thor
    2.9k
    Tak svejedno kak se zove. Znaci isto. Ispravan naziv za to bi bio: Neki tam mogu i moraju,a neki ne mogu i da mogu nemaju,a neki tam ne smiju. :joke:
    Da me se ne bi krivo shvatilo,fucka mi se kak se taj dio zove,znamo za koga je namijenjen i pod kojim uvjetima i znamo da mi (ja sigurno) ne pripadam tam pa sve i da mi daju djaba ulaz i mjesto u tom prostoru,kako got ga nazvali.
    Oni koji tam trebaju ili moraju ili zele biti neka budu,nemam nis protiv njih,dapace...kako got ga zvali. :cool:
  • mlinchica
    6.7k
    ma ne napadam te, :grin: samo znam u kojem smjeru krene priča kad se kod nas spomene woke u kontekstu kluba, pa pokušavam zaustavit.

Mislim da je veći izazov to kaj ljudi jako teško prihvaćaju promjene. I svaka promjena se onda gleda kao neka prijetnja. Uvijek izvlačimo prvo negativno, a zapravo bismo svi trebali potencirati pozitivne stvari iz promjena i ne bojati se potencijalnih rasprava o njima.
    Ne bu se iz ovog niš lošeg dogodilo, a prema van dobro zvuči.
    Ajmo dalje :wink:
  • miro
    9.2k
    najbolje i da prestanemo disat jer je natječaj u tijeku. Klub ide dalje, a oni koji će ići s klubom će se morati prilagoditi
  • crophantom
    5.4k
    ma znam da ne napadaš, samo kažem, jasno mi je i da ti se smuči na spomen woke i Dinamo :sweat:

Tak je, ajmo dalje, nebi ni vodili ove rasprave da Zvone i Dabac rade neki kurac i da dobivamo slike SDa svaki dan, ovak smo prisiljeni klještima čupati teme iz ralja dosade :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.