• Thor
    4k
    A ja,ja imas praf! :snicker:
  • CastAway1986
    6.6k
    Kova trlja ruke.NKDZ86

Zasto bi trljao ruke? Pa Hoxha je statistički najbolju sezonu u karijeri pruzio kod Kovačevica (7G,7A u ligi) ..Ako se konstantno prica da je unazadio neke igrace mozda je Hoxhu digao i mozda je i on dijelom zaslužan za ovaj transfer!
    Na stranu što i ja smatram da Kova i Arber nisu dovoljno dobri za Dinamo
  • Jaro
    12.7k
    Pa mogu ja pričati da mi je Sydney Sweeney prva na listi za izlazakvjeko1701

nemoj, navlacis bijes woke rulje...
  • vjeko1701
    29.5k
    nemoj, navlacis bijes woke rulje...Jaro

Ja to vidim samo kao dodatni bonus.
  • hardek
    13.1k
    lineup-(2).png

O kakvom nedostatku igrača u Europi mi pričamo?
  • ElDorado
    15k
    Ovo s Lisicom me malo štrecnulo
  • vjeko1701
    29.5k
    Kaj je najtužnije, baš me zanima koliko bi forumaša pristalo na ovo stanje rostera na kraju prošle sezone. Vjerojatno bi bilo negodovanja po pitanju Livaković vs Kotarski i odlaska Barkara i posljedično Lisice kao prve opcije. Sve ostalo mislim da bi velika većina smatrala da je ok.
  • fakin
    6.2k
    Dani bu istodobno igrao i lijevo i desno krilo. A do sad ima 0 minuta za Dinamo, niti ne znamo jel kvaliteta za nas ni ista
  • hardek
    13.1k
    Vjerojatno bi bilo negodovanja po pitanju Livaković vs Kotarski i odlaska Barkara i posljedično Lisice kao prve opcije. Sve ostalo mislim da bi velika većina smatrala da je ok.vjeko1701

Ja sam već davno napisao da mislim da je Kotarski u ovom trenutku za nas bolja opcija od Livakovića i dalje vjerujem u to. Za Bakrara sam mišljenja da će mu prošla sezona biti najbolja u karijeri i nisam nezadovoljan s njegovim transferom, eventualno je iznos mogao biti nešto viši ali ajde u globalu nebitno.

Lisicu sam pustio desno dok se netko od njih troje sam ne isprofilira na krilu. U globalu, mislim da je roster u najmanju ruku jednako dobar kao prošle godine, a da će do kraja sezone izgledati kao upgrade u odnosu na prošlu sezonu.
  • VolimDinamoOo
    691
    Petak ✓
    Hoxha ide ✓
    Kovacevic ide X

..tako malo fali do savrsenstva
  • hardek
    13.1k
    Dani bu istodobno igrao i lijevo i desno krilo. A do sad ima 0 minuta za Dinamo, niti ne znamo jel kvaliteta za nas ni istafakin

Ne mogu vjerovati da je tvom stručnom i kritičkom oku promaknulo i da su i Ivanušec i Galešić na dvije pozicije. Fakin u padu forme u skladu sa klubom
  • fakin
    6.2k
    Glavno da si ubacio i mikica i šuntu koji uopce ni nisu u prvoj momčadi ove sezone
  • fakin
    6.2k
    Igrači u polju koje imamo za Europu, a odigrali su barem minutu za Dinamo ove sezone:
    Stoperi - Dominguez, McKenna, Galesic, Radeljic
    Bekovi - Goda, Vinlof, Valincic
    Vezni - Misic, Stojkovic, Zajc, Kratsov, Ivanusec, Kacavenda
    Krila - Orsic, Lisica, Almena
    Napadaci - Beljo, Prevljak

To imamo protiv Anderlechta, Neca, Sunderlanda, Bayera, Rennesa, Aza, Sturma.
    Ako se nitko ne ozljedi i ne dobije kartone.
  • vjeko1701
    29.5k
    Pa zato i pitam.

Da je netko nakon zadnje utakmice prošle sezone napisao da će ljetni prijelazni rok izgledati ovako:

*Bakrar, Soldo, Hoxha i Vidović odlaze za 10M eura
    *umjesto njih dolaze Ivanušec, Oršić i nepoznati Kravtsov besplatno, Dani Rodriguez za 600k,
    *Prevljak kao rotacija za 750k
    *Almena na besplatnu posudbu uz mogućnost otkupa
    *Kotarski na posudbu za 600k uz mogućnost otkupa jer Livaković ide u Barcelonu
    *Kačavenda će se izboriti za ostanak kadru
    *Radeljić već dogovoren nakon isteka ugovora
    *Na zimu je u free transferu dogovoren Brumado iz Midtjylanda

Pitanje svim forumašima, da vam je ovo netko napisao onda, kako bi na to gledali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.