• vjeko1701
    29.5k
    Oprosti, dal bi prošle sezone očekivao da se dobije Istra ili Osijek bez Bakrara, Vidovića i Livakovića? Bi, naravno. Makni sve koji su prodani, nemoj dodati nikog ko je došao i opet se ne smije popiti 4 gola od Osijeka sa srednjoškolcima.

Stavljam kompletnu europu na stranu. Da je samo europa ovako al barem u HNL-u odrađujemo kaj treba, ok, jbg, kadar nije ojačan. Al gubiti bodove protiv Istre, na jedvite jade sačuvati bodove protiv Gorice i dobiti poker golova od Osijeka koji protiv Rijeke i Hajduka ima gol razliku 1:8. Sorry.
  • jedan u nizu
    19.6k
    pa zašto bi ljudi morali nudit rješenja ne razumin? Za to postoje ljudi koji odgovaraju za te odluke.don

Pa posto postoje ljudi koji odgovaraju za neke odluke, onda valjda mozes shvatiti da nece djelovati ishitreno kao i mi navijaci.

I ja bi u svojoj firmi donio sto odluka i promjena, sada dok sam radnik.
    Kada bi bio dikrekotr, pola ih nebi donio jer je to prevelika odgovornost.

Lako je tudim kurce koprive mlatit
  • Keyser Soze
    20.9k
    HNL nismo uspjeli osvojiti ni s 4 različita trenera u sezoni 24/25. Pola ljudi što sad svršavaju na Jakira i njegov uspjeh ga je tad tjeralo isto kao što se sad tjera Kovu. I svaki put je ovo najgori trener ikad i "najgori Dinamo otkad ja pratim". Jedan Bjelica kojeg se sad ponovno zaziva je tad imao 4/12 pobjeda u HNL-u prije nego što je smijenjen i isto su se pisale gadarije. Nažalost, naši navijači idu iz krajnosti u krajnost i svakog trenera cijene po zadnjih par utakmica.
  • Keyser Soze
    20.9k
    Prošle sezone smo s 2/3 ta igrača izgubili od Istre 2:1, tad je bio period gdje su apsolutno svi htjeli smjenu Kovačevića, sezonu prije smo uzeli 65 bodova, a u LP 11 pa je sezona bila teški fijasko. Mi ćemo uvijek imati krize u HNL-u i svake sezone ćemo prolaziti kroz ovu histeriju smjena svih i svakoga.
  • hardek
    13.1k
    Po tvome ispada da smo osuđeni na dugoročnu depresiju. Stalno ćemo biti u istom ciklusu. Loš početak sezone, na polusezoni prodaja 4,5 igrača da se treneru skrati rotacija i čekamo ispadanje iz Europe da onda potaracamo cijeli HNL na proljeće. I onda opet iznova

Valjda je jasno zašto ostatak navijača želi promjenu. Nitko ne očekuje da ekipa ni u jednom trenutku sezone ne upadne krizu, ali ljudi očekuju da i kad se to desi, ekipa ne izgleda kao da se doslovno upoznala na pivi ispred trgovine pola sata prije tekme.
  • vjeko1701
    29.5k
    Kriza rezulata i igre će biti, al u ovom trenu je krenula i prije prve utakmice u ligaškoj fazi. Obično je najgore dolazilo tamo kroz 11. i 12. mjesec kad se skupilo zbilja puno utakmica, umora, nešto ozlijeda a i pokoji šamar u europi. Iskreno se baš i ne sjećam da se izgledalo ovako već u 9. mjesecu a da na kraju cijela sezona nije bila mučenje.
  • don
    21.8k
    edan Bjelica kojeg se sad ponovno zaziva je tad imao 4/12 pobjeda u HNL-uKeyser Soze

s kakvim igračima?
    svakog trenera cijene po zadnjih par utakmica.Keyser Soze

nažalost to pod Kovačevićem nije slučaj. Dosadan sam sam sebi, ali prošle sezone smo iste ove stvari pisali pa su ljudi govorili nova je ekipa, triba vrimena, ovo ono i evo ga, prošla godina dana, mi ne da nismo napredovali već smo otišli par koraka u kontra smjeru. Valjda od trenera koji je tu godinu i 3 miseca očekuješ minimalni napredak? (iako ni to ne bi bilo dovoljno za trenera Dinama)

I ja bi u svojoj firmi donio sto odluka i promjena, sada dok sam radnik.
    Kada bi bio dikrekotr, pola ih nebi donio jer je to prevelika odgovornost.
    jedan u nizu

a kao direktor firme bi doveo čovika koji je sa 50 godina radio samo u nižim funkcijama, debelo nižim? On i je preuzeo odgovornost za njega, pogriješio je i to mora ispravit dok je još vrime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.