• mrgud
    776
    Nije neka razlika u tržišnoj vrijednosti,samo 24 milje.Neki bi se stvarno mogli zamisliti da li su za Dinamo
  • Masto
    1.4k
    Nista ove dvije utakmice koga se treba rješavati, bit ce zanimljiv prijelazni rok
  • Xpert1992
    616
    Filipovic dosta dobar zasad. :up:
  • Dadox
    1.4k
    i kaj je na početku poklonio čistu loptu
  • Masto
    1.4k
    skino dvije gol šanse
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Vinlof mi je loš nevezano uz proklizavanje, osim onog prodora jednom. Baš djeluje izvan forme.Gelipter

Decko bio bolestan, nakon sta se oporavio nije ga se doziralo s godom, prakitcki vinlof bio zamrznut i onda ga se vadi iz dubokog u utakmicu sa prakticki otpisanim igracima. Normalno da nece dobro reagirati kad je totalno van ritma, kao i ostali suigraci.

Tako je bilo u 1. dijelu sezone, 7 utakmica igra ista ekipa, dode vukovar stave se igraci koji su van svakog ritma, ne igraju zajedno i cudenje zasto ne ide.
  • Samo Dinamo ja volim
    37
    Ne igraš cijele sezone sad dobiš šansu i onda ovak odigraš...
  • Droljo
    27.8k
    Vinlof je užas danas.
  • Zvonkec
    547
    Neznam kome je tabinas dobar kaj vi vidite svaki ubačaj je prošao s njegove strane a prema napred samo u nazad vraća belupo kreće u pressing čim on primi loptu mpv i on su najlošiji na terenu u ovakvom poluvremenu di niko nije dobar. Zato i pitam za mikića jer je mali cafu za tabinasa
  • DiddyGuela
    6k
    Vinlof mi je nekak u Ibanez modu. Dobro je sto ima muda povuci loptu i nanizati nekoliko igraca ali sve ostalo je nekak tanko. Nesiguran je u dodavanjima, upitno pozicioniranje, donosenje odluka... djeluje ko neskolovan igrac a zapravo definitivno nije. Ima potencijal ali mora jos puno napredovati. Goda je sigurno pokazao puno vise tokom sezone.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k
    Dugo je trebalo da krene pljuvanje skoro svakog igraca. :vomit:
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Evo Mikic bojna se opet pojavila. Mali ocito ima neki problem van nogometni, sa menadzerom ili slicno. Do cim u ovakvoj utakmici nije ni pozvan na klupu dok neki koji nisu ni debitirali jesu. Nebi me cudilo da ode na ljeto i da je to vec dogovoreno pa zato i ne igra
  • Zvonkec
    547
    Nije mikić bojna nego imam oči tabinas nemože igrat u dinamu s obzirom da je mikić bio u prvoj momčadi ako sad nije ni na klupi kad su 6 juniora tu u nečem je problem pa me samo zanima kaj
  • FazeN
    6.4k
    Malo je postalo bezveze ovo gdje više ne smiješ ukazati na lošu utakmicu ili kritizirati igrača bez da te se odmah prozove pljuvačem.
    Nitko ovdje ne priča negativno o ekipi koja nam je donijela duplu krunu i napravila sjajnu sezonu.
    Ovdje se ne komentiraju nositelji igre koji su iznijeli sezonu, nego igrači koji napokon dobiju svoju priliku, i onda odigraju ovako loše, bez energije, bez reakcije i bez razine koja se očekuje u Dinamu.
    Veseli to što dolazi ljeto brzo pa će napokon čistka koja je potrebna što se nekih tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.