• ShanKu
    2.1k
    podsjetite me... jel ovaj parking besplatan kod stadiona u travi? Vidim neki imaju papire na armaturi, neki imaju slovo G na staklu... ak niš, parkiram u centru
  • Ivdzo11
    9.6k
    @ksapi
    Livakovic

Valincic Galesic Mckenna Vinlof

Misic Soldo Vidovic

Bakrar Beljo Hoxha

Gorica s najjacim sastavom sto imaju
  • ksapi
    7.8k

Volim kad ste azurni ovako!
    Ide f+2 kao sto je Faze rekao :cool:
  • Ijayi Atiemwen
    6k
    Torrenete se vratio :smile:
  • gledatelj
    1.3k
    Zanimljiv sastav. Ajmo natovariti lažne tovare
  • fakin
    3.8k
    McKenna je mogao i na klupu s obzirom da iduce kolo igramo protiv tovara, a ima 3 zuta. Svi koji imaju 3 zuta su u prvom sastavu osim Domingueza. Valincic, Hoxha, Beljo
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Vidovic u sredini. Ovo ce bit zanimljivo
  • Orc123
    15.7k
    Sunta je komotno mogao u 1. Postavu.....kad ces ga staviti ako ne sad.....60 minuta i da mu das konacno prave minute
  • debeli biciklist
    16
    ništa, gurat benacera koji odlazi za dva tjedna, šuntu u 87oj minuti, zebića u 2027 godini u sastav...i obavezno ne iskoristit petu zamjenu...
  • FazeN
    6.3k
    ništa, gurat benacera koji odlazi za dva tjedna, šuntu u 87oj minuti, zebića u 2027 godini u sastav...i obavezno ne iskoristit petu zamjenu.debeli biciklist

Slažem se inače, pogotovo oko mladih da više igraju to sam veliki pobornik, ali igramo za 3 dana finale Kupa.
    Tako da očekivano odmor najboljih juniora.
  • debeli biciklist
    16

ma daj, uvijek nešto...prošla cila sezona tako...
  • FazeN
    6.3k
    brate samo kažem situaciju trenutnu, inače slažem se s tobom oko mladih i nekih zamjena.
  • fakin
    3.8k
    A kaj tako vazno donosi kup juniora?
  • Navijač Dinama
    12.1k
    ali igramo za 3 dana finale Kupa.FazeN

Finale je 13.og kolega.

Također, Šunta i pogotovo Bennacer su mogli prije Solde. Svaka čast momku, Dinamovac je veliki, ali isto tako, van Krovinovića ne znam jesam vidio većeg alibi dodavača i debla u ofenzivnim zadatcima
  • Sajla
    20k
    Šunta je u utorak igrao 120 minuta u Engleskoj. Na klupi su Stojković i Dominguez. Do finala kupa treba držati najbolje igrače u natjecateljskom ritmu i dobroj atmosferi, a prije toga su i tovari. Pretjerano miksanje isto nije dobro. Možda bih ja nešto malo napravio drugačije, ali skroz razumijem zašto se Kova odlučio za ovih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.