• podravskimodrikibicPMK
    10
    Iskreno za nas jako dobro sudjenje
    Miske bez problema mogao dobiti zuti, a bogami ni crveni nije iskljucen iskreno
    Zuti filipovicu za kontakt kojeg ja iskreno nisam vidio
    I generalno dosta zanimljivih (ne)dosudjenjih faulova realno vise na nasu stranu

A zakljucno lose sudjenje za obje ekipe
  • hardek
    9.6k
    Jebiga kup je specifičan a Gorica nabrijana. Idemo zabit još 2 komada i privesti ovo kraju
  • Xpert1992
    556
    Dobili bumo to. Gorica klasicno sa svih 11 iza lopte, gusti, tesko probit. Mi zbog tog frustrirani. Treba se samo smirit, i bude to dobro. Kvalitetniji smo.
  • CastAway1986
    5.6k
    Sergi očajan danas
  • IceMan
    4.1k
    Ma nema straha momci, jednostavno ova ekipa nije kao prošlogodišnja, njima vjerujem.

A sve i da kojim slučajem ispadnemo s kupa, meni je ove sezone alfa i omega HNL.
  • podravskimodrikibicPMK
    10
    Nismo uopce tolko losi, Misic i Dominguez veliki krivci za drugi gol Gorice, posebno Misic
    Al kazem s malo boljom realizacijom opet moglo biti 2-3 razlike iako smo losi a protivnik na vrhuncu
    NADMOCNIJI SUPARNIK, GAZI DO KRAJA
  • Ljubo
    508
    oba stopera imaju lošiji dan za sada
  • Crni86
    20.9k
    pogledaj si ti. Dominguzeov igrac je sam, gale ga ide pokrit. Da na kraju kad lopta leti je dominguez tu, ali kasni u trku nazad. Mislim da prvi kadar kad se vidi zacetak akcije to najbolje prikazuje

Ne moze se u sekundi galesic vratit na bogojevica.

Veci mi je problem drugi gol neg prvi. Nemos ono napravit, onakav izlazak. Ali velim, mislim da je to rezultat pre velike zelje. Pre nabrijani smo.

Mckenna ima problema sa crnjom jer je dosta fizicki jak i brzi. I ciljano crnjo ide na njegovu stranu.
  • serbus
    5.9k
    [img]http://20260408-192221.jpg

Varaždin ima vlak , Gorica avion ... ajmo dinamo
  • podravskimodrikibicPMK
    10
    Svi imaju losiji dan i opet smo na remiju, doslovno od golmana cijele obrane eto Zajc mozda dobar, Beljo isto oke ostalo lose
  • CastAway1986
    5.6k
    s kim se ti boriš?Svatko normalan vidi da je Sergi ispao
  • Jos-Optimus
    10.1k
    to ne mijenja činjenicu da je ovo opasno po zdravlje.

Veseli pozitiva na forumu, svaka čast svima. Inače, ovo je dokaz da su neki koji su bili negativni bili iskreni kada su rekli da samo žele gledati bolji Dinamo, jer evo, nije se sipao otrov prilikom minusa, zato jer se vidi da dečki žele.
  • Nolifer
    14.5k
    Sam ja to krivo čul il je ovaj ispalio, da navijanje za dinamo izaziva nelagodu? :brow:
  • podravskimodrikibicPMK
    10
    ja vise krivim Misica za drugi gol, kakvo je ono dodavanje kroz 2 igraca?!
  • Fan
    2.1k
    Nevjerojatna mi je količina napada na sve kad nekaj zašteka kod nas (il ne igramo dobro il gubimo). Svi su krivi, teren, suci, igrači, a tek gnjusne uvrede za Goricu (ni ja ih ne šmekam) ko da su doslovno četnici i onda se možemo zvat gospodskim klubom?
    Ok, ispali su bezobrazni, i sa kartama, i sa načinom igre, i sa još 100 toga al jbt, kakvi užasi se tu daju pročitat, a zgražaju se kad se Boga opsuje, svašta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.