• Niko1986
    6.1k
    Da ne zaboravim kasnije, temu otvaram na poluvremenu. Sve o utakmici s Osijekom, cijenama ulaznica u Gorici i svemu ostalom, pitajte ovdje. Gledamo se u standardnom terminu!
  • Niko1986
    6.1k
    Nema pitanja kad se pobijedi 7:0…
  • austrijanac
    10.7k
    Kaj sve stavljate u francusku ili uzimate kupovnu?
  • Paggini
    79.2k
    JEL STOJKOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ DINAMA U POVIJESTI???KAD ĆE NOVI STUDIO POZDRAV
  • prefontaine
    8k
    Nema pitanja kad se pobijedi 7:0…Niko1986

Tko kaže?!

Imam ja dva pitanja.

1. Zašto se Dion Drena Beljo zajebava i zabije samo dva gola, nakon što je dvije utakmice zaredom zabio po tri? Je li stvarno misli da će takvim oscilacijama zaslužiti poziv u repstaciju?

2. Kad se klub misli oglasiti na ova sudačka masakriranja, evo i danas smo imali situaciju da se u drugom poluvremenu obavilo šest pauza za izmjene, bio je penal i pala su četiri gola, a sudac ništa ne produži. Može objašnjenje?

Hvala i pozdrav, sretan Uskrs ekipa
  • DrRatoljub
    666
    Imam ja par pitanja:

1. Zašto petorazredni treneri na Dinamu misle zarađivati poene? Posebno ako onda ne pripreme ekipu u skladu s tim izjavama.
    2. Sada kad ce biti druga momčad od iduće sezone, ima li smisla dovoditi vise nešto starijih talenata pa ih onda brusiti u drugoj ekipi? Tu mislim na igrace od tipa 20, a ne 18 ili manje.
    3. Hoće li biti gore Cicino nepozivanje Eduarda ili Dalićevo Belje?
  • serbus
    5.9k
    Treba li Mišić počastiti rundom na idućoj domaćoj utakmici sve navijače ipak smo čekali sa njim taj gol ?
  • NVKOD
    11.1k
    Je li Stojković bolji igrač nego što je to bio Baturina dok je igrao u Dinamu ili?
  • Hnlovac
    4.7k
    Koliko ima smisla koristiti pojam "velika četvorka" kad 1. klub ima 50 trofeja, 2. 20ak, 3. 10, a 4. 1 trofej iz sudačke greške?
  • Crusades
    23.1k
    Je li ovo najdominantniji Dinamo ikada (u HNL-u)?
  • Mihael2305
    1.7k
    Hoćemo li do kraja sezone ovako moćno i dominantno igrat? I mislite li da bi mogli tovare naprašit s nekih 3-4 razlike kada stignu u 5.mj?
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Nemam neko konkretno pitanje, samo ću reći da ovakav Dinamo u hnl-u nije bio dominantan dugo dugo. Čak i Bjelicin prvi mandat koji je bio fenomenalan nije imao ovakva redovna tamburanja protivnika iz kola u kolo sa par golova razlike. Sada dovest par pojačanja na ljeto, izborit LP, malo sreće u ždrijebu i mislim da ćemo imat šanse za proći grupu. Lani smo u "najgoroj sezoni ikad" imali 11 bodova ( i nekim svjetskim čudom ispali). Zamislite koliko bi bodova ovaj Dinamo uz još par novih igrača mogao uzeti ako nam se poklopi ždrijeb. :fire: Ako nekakav Bodo ili Club Brugge mogu proć ligašku fazu LP, zašto ne bi i mi? Evo i Sporting je u četvrtfinalu ove godine.
  • GOAT
    5.5k
    Imamo vise golova nego pitanja :lol:
  • Kermit
    890
    Kaj još ovoj momčadi treba da bude konkurentna u Europi sljedeće sezone?
  • Navijač Dinama
    12k
    Kakvo je vaše osobno mišljenje o Matkoviću kao igraču?

Nastavno na ovo, da možete, jel bi ga doveli u Dinamo?
  • Ludovic IX
    11k
    Ponavljam pitanje od prošli put - kolika je realna vrijednost Stojkovica i dal je bolji od lanjskog Baturine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet