• Kepec
    8.7k
    Kroz cijelu sezonu je obrana jako dobra i zbog nje se držimo na prvom mjestu, a napad je bio problem. Danas je bilo suprotno, obrana je bila jako jako loša, ispadanja, kriva dodavanja, nesuglasice, krive odluke. Dobra odluka Kove da izvadi oba beka koja nisu bila na razini. Napad je pobjedio danas, nije bilo velikih promašaja, gotovo sve šanse su završile u mreži uz dvije prečke.

U 16 dana odigrali smo 5 utakmica, kaj se tiče hnl-a: 4:0 protiv Istre i Varaždina te 4:2 protiv Gorice, dakle 12-2 gol razlika. U Europi prvo odigrali katastrofalnu utakmicu i izgubili 1:3 da bi tjedan dana kasnije odigrali jako dobru utakmicu i pobjedili istim rezultatom u Belgiji. Dakle ako ne računamo produžetke protiv Genka, zadnjih Dinamovih 7 dana su 3 pobjede u hendikepu od čega jedna u Europi.

Nas vječne optimiste koji cijelu sezonu gledamo u pozitivnom svjetlu se stalno omalovažava i govori kako živimo u zabludi i kako je ova ekipa jako nekvalitetna. Neću još ništa puno govoriti jer ima još do kraja prvenstva, ali sve je jasnije: Boban je cijelo vrijeme govorio da je ovo sve proces koji traje, ljudi su vam tu na forumu pisali kako se cijela momčad promjenila i potrebno je vrijeme dok sve sjedne na svoje mjesto, govorilo se kako je bitno ovu sezonu izgurati kako god je moguće i da neće biti lako.

Polako i strpljivo, za početak je bitno zadržati ovih +7, proslaviti sve, a nakon toga neke zadržati, neke dovesti, neke prodati i to sve s upravom i ljudima koje smo sami birali, koji su nam bliski i dragi. Većina navijača je konstantno napeto, sve gledaju kroz crnilo, nikako im udovoljiti. Trebali bi se malo opustiti i konačno se osvjestiti kakav Dinamo trenutno postoji, kakav Dinamo se gradi i kakav Dinamo ćemo tek imati već iduće sezone, a pogotovo u narednim sezonama kada Boban izgradi momčad i ta ekipa istrči na novi Maksimir.
  • Dzoni
    4.3k
    Lijepo, sviđa mi se što težimo svaku tekmu dati bar 3 gola, to je put napretka, pobijeđivati što ljepše i što efikasnije
  • marcio amoroso
    49.5k
    Dajte mikicu papire,ovo je smjesno.krvaveoči

Dobro više Mikića. Shvatili smo da ste ti i kolega Laki iz obitelji ili prijatelja Mikića, ali ste vala dosadni na maks s njim.
  • pešća
    1.1k
    Jebe nas gorica opakoRitam Ulice

Bio sam na tekmi i ni u jednom trenutku nisam bio zabrinut. Možda su navijači iza malih ekrana vidjeli nešto što mi na stadionu nismo?
  • kajjaznam
    414
    Sjever: " Svake ga dana u mislima mi samo jedna nada"
    Zapad: " Dinamo"
    To bi bilo vrh
  • serbus
    5.8k
    Dobri smo , tribina odlična , pyro top moja neka zamjerka ovim mlađim generacijama na štangi.
    Dajte pratite teren ne može tovarčina pucat penal na našu stranu a mi po laganici. Penal je mora grmit od fućkanja, podrške Liviju a mi ko na playlisti sad ide ta bez obzira kaj je na terenu. Isto tako kad je var provjera mora bit tog pritiska s tribina zapad je to radio bolje nego mi.
  • Nadmocniji
    593
    Pobjeda, jedino bitno....Orc123

Izbjegavanje zutih kartona jednako tako bitno
  • Hnlovac
    4.4k
    Lijep dan, broj gledatelja koji bi prije 2 godine pohvalili i rekli da se "Zagreb napokon probudio", sjever na razini, 0 kartona, 4 gola u mreži protivnika, skoro 20 udaraca na gol, pred derbi na +7

Daj Bože da svaka tekma i prvenstveno odsad budu ovakvi
  • blueslavonija
    161
    znači klošarčina od bela , sin tajnika NS osječko baranjske, nije vidio valjda dvije ruke goricinog igrača i još je blejao u VAR 5 minuta. onda taj netalentirani klošar sudi bez zadrške penal za goricu za koji me nitko ne može uvjerit da je penal. dva igrača idu na loptu i bez ikakve namjere , niti u opasnoj situaciji, naš ga minimalno pogodi odozdol u čepove . tata ako ti je sin bio niškoristi blento kud si ga baš u suce poslao . mogao je osnovati svoj OPG ili napravit motel kao batinić na tvrđi. jbm ti narod uz pobjedu našu ovo me toliko naživciralo da mi sjebo večer. TENDENCIOZNO ! edit......i više nikako nije slučajno. Bobane opleti prije derbija !
  • Keyser Soze
    18.4k
    Danas je jedino bilo bitno pobjediti i sačuvati se od kartona, učinili smo to sa stilom, a sad utakmica sezone na školjci.
  • Jay
    3.1k
    Bez ozljeda, bez kartona, bez drame protiv odvratne ekipe. Sunce, dobra zajebancija i nasmijana lica prema doma. Život navijača Dinama je ponekad prekrasan.
  • skener
    7.3k
    Obožavam utakmice kada tema na Zoni ima ukupno 20-ak stranica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.