• Domi92
    10
    Ako se za Domingueza može dobiti 10+ milijuna E, neka ide. Ne hejtam dečka, ali isporučuje samo u HNL-u, svaku EL utakmicu je usran već u tunelu. Za HNL imamo Galešića. Ako Varela može u Barcu, neka odmah sutra ide. Trenutno imamo problem s “odgojem” mladih igrača za prvu ekipu, ali ne vidim od koga je od tih mladih Varela bolji. Sa Topićem treba raditi, dečko ima ono nešto, ali zadnji dodir lopte/zadnja odluka jako često kriva. Ima potencijal stalno donositi ono kaj je napravio kod asista, ali ga treba usmjeriti. Za Stojkovića mogu reći da možda novinari previše pišu o njemu, a on to očito previše prati. Prije ove tekme su bili tekstovi kako mora konačno isporučiti nešto u Europi, a imam dojam da je danas forsirao i forsirao da se dokaže novinarima/dnovinarima. I tu je izgorio, previše carinjenja lopte, pimplanja, pokušaja da iz ničega napravi nešto i onda na kraju ispadne katastrofa. Nisam fan Vidovića, još iz mladih reprezentacija, ali danas sam navijao da na poluvremenu uđe umjesto Stojkovića. Nisam fan našeg trenera jer evo iskreno ne razumijem vađenje Belje dok lovimo rezultat, možda se bojao drugog žutog, ali Beljo je tako i tako izgubljen za uzvrat.
    Unatoč svemu, ne vjerujem da je Genk bolja ekipa od nas, može ih se dobiti i sa većom gol razlikom, samo izgleda da se to ove godine neće dogoditi. Daj Bože da se u uzvratu okrenemo za 180, ali tamo idemo bez raspoloženog Belje.
    Tu smo da se nadamo i navijamo, a nadam se da će se dečki vratiti iz Belgije barem sa pobjedom, ako već ne sa prolazom. Već sam gore pisao kolegi da je taj Genk momčad kao Brugge od sinoć, onda jebiga dečki dobri su i nije išlo
  • Mr Anderson
    17.9k
    Nije Genk vrhunska momčad, ali su jača i posloženija ekipa od nas. Solidni tehnički, fizički dominantniji. Sad već imamo uzorak po kojem se vidi koliki je jaz između HNL i Europe. Naši igrači koji izgledaju pristojno u HNL-u, u Europi se ne mogu nositi. I još nama kad uđu zamjene, ne donesu ništa. Bolje da nije uopće mijenjao.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Realno, imamo jači roster nego prošle sezonetp1997

Po čemu? To su priče za malu djecu.
  • Crni86
    20k
    Mokar do koze, nadao se cijelu utakmicu i vjerovao da cemo izjednaciti… cekas kad cemo se upaliti i nikako da docekas…
  • tp1997
    2.6k
    Po čemu ne? Možemo poziciju po poziciju ako hoćeš
  • ElDorado
    10.1k
    Ovo je bilo jebeno bolno. Pa bolje tri put duboko udahnut nego pocet s pljuvanjem. Jucer sam gledao Bodo. Igraju cini mi se iskljucivo Skandinavci. Nemaju igraca niti priblizno preko 10 milja. Tehnicki jako limitirani. Ali sta ti znaci trener i uigranost u svim elementima nogometne igre.
    Za sve one koji brane trenera: da li sam samo ja vidio krater izmedju prednje i zadnje linije? Svi nasi igraci cekaju loptu u noge, nema kombinatorike, nema lopti u dubinu, nema kolektivnog presinga i pritiska, samo kaos u svim segmentima.
    Da li jje to ta ideja igre? Da li su za to krivi limitirani igraci? Ne znam. Mislim da je ipak nesto i do trenera.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Možemo poziciju po poziciju ako hoćeštp1997

Ma možeš ti što hoćeš, boli me kita, ne možeš me uvjeriti u tako nešto.
  • Orc123
    15.1k
    Ali realno, danas Genk svoje prilike iskoristio, mi svoje nismo....tu je bila jedina razlika danas....nismo nadigrani po ni jednom parametru osim u realizaciji....

Ako gledamo ciste prilike onda smo na 4:4!

Da je pravde i po prilazanom realno je trebalo biti 3:3......

Da, ne izgledamo jos ko prije u Europi sto je i normalno ali u ovakvoj tekmi se imas za kaj primiti....nismo mi nista losiji od njih, razlika je u sitnicama a vrijede po TM duplo od nas....ta razlika se danas nije vidla....da, mogli smo bolje ali odlucilo je prvih 20 i zadnjih 15 minuta jer nemamo kvalitetnu nego kvantitetnu sirinu. Najveci nedostatak su nam krila i jedan pravi vezni. Ponavljam, mi danas nismo bili losiji od Genka. Oni su samo iskoristili prilike a mi ne.
  • Paggini
    76.3k
    SLUSAJTE VI LJUDI IZ SVECANE LOZE
    JEBEM VAM MATER MOKAR SAM DO KOŽE
  • tp1997
    2.6k
    Ma možeš ti što hoćeš, boli me kita, ne možeš me uvjeriti u tako nešto.Mr Anderson

Sve rečeno, argumentirana rasprava nema smisla, jedan narativ i doviđenja.
  • Praskaton
    5.5k
    Sad već imamo uzorak po kojem se vidi koliki je jaz između HNL i Europe.Mr Anderson

Bio je jaz i kad je padao Tottenham,Milan,Sevilla.
    Hnl je bolji ili losiji u promilima tad i sad.

Ne tražimo sad takve skalpove jer je neralno u ovoj sezoni.Al da očekujem otpor protiv ovakvih momčadi,to da.

Kadar očito nije dovoljno kvalitetan al trener je sigurno najslabija karika
  • Mr Anderson
    17.9k
    SLUSAJTE VI LJUDI IZ SVECANE LOZE
    JEBEM VAM MATER MOKAR SAM DO KOŽE
    Paggini

Nisi se dobro pripremio. Meni samo malo mokre hlače oko koljena i niže.
  • Do kraja2023
    388
    Ovi su brzi mi smo spori i to je to pa ne bumo sad gubili glavu.
  • CastAway1986
    5.4k
    Lijepo je rasturati u HNL-u ali Europa i europska natjecanja su kruna svega ..Neznam kojeg našeg igrača su skauti mogli izdvojiti veceras iako smo igrali protiv prosječne ekipe kakvi smo i sami..Idemo na uzvrat bar se potući za dostojanstven pozdrav od Europe i posvetiti se prvenstvu ..
    I ne, ova momcad nije toliko bolja od proslogodisnje iz vise razloga ,ona je imala i karakter i muda i znala je kako se bori za sveti dres ..
  • Mr Anderson
    17.9k
    Kadar očito nije dovoljno kvalitetan al trener je sigurno najslabija karikaPraskaton

Pa naravno, svatko snosi svoj dio krivice tako i trener, ali smiješna su mi pisanja u pravcu da kao imamo dobre igrače, čak bolje nego prije. Ono što sam htio reći da nas HNL zavara, naši igrači tamo dominiraju pa se stvori narativ kako smo super ekipu složili. Onda dođe ovakva ekipa pa vidiš ta to nije baš tako. Opet, da smo mi svoje šanse zabili bila bi druga priča. Genk što je god imao je zabio. Moram još pogledati snimku da sve bolje pogledam. Nismo mi bili loši prvo poluvrijeme, ali jebemu mater...ako naša špica kod 0:0 oklijeva umjesto da odmah puca, ako kod kornera se ne isprati igrača u skoku, ako se loše reagirao u situacijama pred golom, ako se trkom ne isprati njihov vezni onda to nije samo do trenera nego i do igrača, odnosno do njihove (ne)kvalitete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet