• veselko tenžera
    8.9k
    Nakon 0-2 sam mislio da slijedi potop, jako sam zadovoljan kako smo nakon toga reagirali sve do gola za 1-3 koji je čista tragedija. Ovi imaju ozbiljnih rupa nazad, šteta je da ne idemo s -1 gore.

Zakonom propisanih 4-3-3 je omča oko vrata treneru. Čitava Europa zna što ćemo i kako igrati i da ne smijemo nikako drugačije. Ne kužim da ga se ne pusti da odigra 5-4-1 i još neke zatvorenije varijante kad situacija nalaže da je to pametno.

Ova utakmica je odgovor svima na pitanje "što će nam Šunjić?"

MVP obrambeno 1 na 1 tragičan, protiv Lokosa (il Gorice) se tješilo plavi puk da je Nevistić kriv za lopte u kut ispod MVPove noge.

Sve nekako mogu prežaliti, ali zadnji gol je užasna tragedija.
  • Laugreano
    6.1k
    Nije obrana problem ko zadnja linija, nego ti krila ne igraju obranu, a od veznjak je jedino Misic igra dobro obranu, ali je jednostavno spor za brze ekipe. I to je cijela mudrost
  • Navijač Dinama
    13k
    ali meni nije bilo tako uzasno kako se tu pise osim prvih 20 min. — flajšmašina

Drugo poluvrijeme osim šanse gdje je Topić promašio nismo baš ništa odigrali, ali ama baš ništa. Dodavali se i skuplajli posjed, svaki ubačaj u bunar, bekovi krenu probijat i lopta se stoperima vraće...

Teren isto nije pomagao. — flajšmašina

Teren je isti i nama i njima.
  • Ere86
    280
    Nisam bio na temi vjerojatno je već pisano ali na što nam teren liči to je kriminal
  • striko
    4k
    Prije sam se smijao navijačima Zrinjskog kad su priželjkivali Dinamo u europi. Više nisam.
  • tp1997
    3.5k
    Danas smo saznali dvije stvari:

1) Imamo stvarno kvalitetan roster i ta individualna kvaliteta se na momente jasno vidjela.

2) Imamo trenera za Slaven Belupo. Kad izađeš u maltene bunkeru na terenu koji je donedavno bio među težim gostovanjima u Europi, bar za klubove europske srednje klase, i posaugaš dva gola pa tek tad kreneš igrati, riskiraš da te se ovako kazni, jebiga.

Mrtvi Kovačević je isključivi razlog ovog rasipanja ugleda
  • Domi92
    127
    Mislim da 99% ljudi ovdje stoji uz klub, ali jedino pozitivno u svemu ovome danas su ovi ljudi koji su pokisli na tribini i vjerovali u ove dečke. Ono kaj mene boli je pristup i strah kao da protiv Reala igramo
  • Crusades
    26.1k
    :clap:

Ekipa zaboravlja koliko nam je trebalo za onu generaciju da prebolimo dječje bolesti u Europi pa misle da su se Chelseji i Tottenhami pobjeđivali sami od sebe, a ne da su stožerni igrači te ekipe bili nekoliko godina u Dinamu i da smo dugi niz godina jeli govna u Europi.

Onaj koji misli da se u jednoj sezoni može napravit iskorak i u Europi i u HNLu bi trebala počet pratit neki drugi sport.
  • Ljubo
    1.9k
    gazda, sve jasno.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Mislim da 99% ljudi ovdje stoji uz klub, — Domi92

Ti sigurno stojiš jer ovo misliš, ali vjeruj mi da si debelo promašio sa procentima.
  • Xpert1992
    1.3k
    Kak je netko napisao gore, fali nam jos kvalitete i sirine. Mi smo tek na pocetku, na ljeto ce biti odlazaka i novih dolazaka, gradit cemo ekipu. Doci ce novi Baturine, Sucici bit ce sve ok. Tu smo di jesmo, ja vjerujem da ova ekipa moze osvojiti HNL. A za nesto vise ipak ce trebati vremena. Idemo dalje.
  • IceMan
    4.6k
    Prvo poluvrijeme za mene solidno, makar u deficitu.

Drugo teško razočarenje, bez neke energije ili konkretnog pritiska.

Al opet, i tamo ak rano povedemo sve je moguće. Ne bi nas svakako još otpisao.
  • Krulek
    1.4k
    Hoće li Boban smijeniti Kovačevića. Staro pitanje, stari odgovor. Cirkus ide dalje.
  • Ivan0302
    2.2k
    Ma da je 1:2 završilo pa ajd, okej ali ovaj treći me je dotukao kao da smo ih 5 primili
  • Zagreb1992
    3.9k
    Meni je najgore od svega da ovako budeš lagano našamaran na svojem stadionu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention