• Praskaton
    6.3k

Stari dozvoli mi da budem ljut i razocaran kad nam neka prosječna belgijska ekipa da tri komada doma.
    Shvacam da si ti ultramega optimist i guraš samo pozitivu i super svaka čast.

Al ja sam jebeno razočaran jer protiv svake ozbiljne ekipe mi izgledamo kukavicki.Danci,Rijeka i evo ovo veceras.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    pa ne branim ovu igru, ali ju razumijem, trenutno ne ide bolje, ali ići će
  • Zvonkec
    690
    Jedina prava sramota je teren ostalo je nažalost tak kak je kovačević, domingez, topići sl. nemogu preko svojih očitih limita za hnl ok za europu premalo.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Teško prizemljenje....nemamo mi šta tražit u Europi.Sve nas zavarale dvije,tri pobjede u HNL-u,pa poletili malo....ništa idemo dalje
  • Navijač Dinama
    13k
    Hoće li dušebrižnici opet pametovati da su miševi izišli iz rupe nakon ove sramote? — prefontaine

"Serete samo da se jebeno sere", "daj jebeno dođite na jebeni stadion jebeno stari moj".
  • kajjaznam
    536
    Neki ljudi ovdje su veći tovari od samih tovara
  • miro
    10.2k
    trener i taktika su bili prevaga u ovoj utakmici
  • Laugreano
    6.1k
    Jbg ljudi, ako ces u Europi igrat nogomet trebas imat nekog razbijaca, ili se zatvoriti ko bjelica I cekat kontre. Misic ne moze sam igrat obranu, a i spor je za to. U ovoj utakmici jedan Sunjic ili Selahi bi čuda znacilo, a kamo li netko jos kvalitetniji takav profil
  • Domi92
    127
    Da je barem taj Genk neka extra momčad.. Da igraju kao Brugge sinoć ne bi imao kaj zamjeriti. Ovi sami ne znaju kak su nas tak napucali
  • SosT
    3
    Treba nam previše šansi za gol
  • Jos-Optimus
    13.7k
    ne, dobro govoris, a ja se mozda krivo izrazim...naravno da sam tuzan i razocaran, ali vjerujem da će biti bolje, u biti, uvjeren sam
  • CastAway1986
    6.7k
    Genk nije neka momčad ali izvan HNL-a trenutno nije ni Dinamo..
  • vjeko1701
    30.2k
    Ajde krenite u svoja standardna osobna prepucavanja, molim vas. Ja neću fulat šansu da skucam par banova.
  • Praskaton
    6.3k
    "Serete samo da se jebeno sere", "daj jebeno dođite na jebeni stadion jebeno stari moj". — Navijač Dinama

Kako možete srat i komentirat utakmicu na temi od utakmice.Skandal realno
  • Blueshadow86
    5.8k
    Kakve nas osrednje ekipe guze u Zagrebu… Sramota. Ovakvim tempom nas nitko više u Europi neće cijeniti, vraćamo se s reputacijom 15 godina unazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet