• SAS1987
    19.6k
    Jel ga Boštjan već škicnuo?
    Ne znam, možda bi mali htel promijenit državljanstvo :joke:
    mlinchica

On i Zajc su nasu nacionalno blago :cool:
  • Kristijan992
    684
    "U njegovom aktualnom ugovoru postoji klauzula, ako odigra barem 45 minuta za prvu momčad, tada bi mu se ugovor automatski produžio. To je klauzula koju su imali ili imaju još neki mladi Dinamovi igrači. Dakle, s ovih pet minuta u Varaždinu nije se ništa promijenilo, Šunta mora odigrati još malo da bi mu se 'upalila' ta klauzula. Ali, to, kako doznajemo, nije ni bitno. Bez obzira na klauzulu, već je dogovoreno potpisivanje novog ugovora, on želi ostati u Dinamu, klub ga, očito, želi zadržati i tu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Naravno, nikad se ne zna, ali u ovom trenutku sve je spremno za njegov ostanak u Maksimiru i nakon ljeta."
  • rokikaciga
    11.8k
    Glavno da se dvije stranice plakalo kak mu se bezveze daje ugovor nakon jedne minute...
  • Crusades
    22.3k
    Dobro, kolega samo želi najbolje Dinamu. Najte kaj zamerit.
  • fakin
    3.2k
    Zato sto je netko objavio netocnu informaciju praveci se da je tocna. Jbga navukao sam se, ali zaista mi to nije imalo smisla, na kraju se ispostavilo eto da je netko plasirao neistine
  • rokikaciga
    11.8k
    Ajde nije produljenje nakon jedne minute već nakon 45. Ogromna razlika, jel da
  • FazeN
    5.8k
    Glavno da se dvije stranice plakalo kak mu se bezveze daje ugovor nakon jedne minute.rokikaciga

Upravu si.
    Ne odgovaram ovim uopće, tebi mogu
    Ja sam zato i napisao "NAVODNO" jer detalje ugovora je teško provjereno znati, kad imam svoj info ne pišem navodno.
    Ipak svejedno više ću vjerovati informaciji od osobe od koje sam dobio jer mi je pouzdaniji od Germanijaka, pogotovo jer Germanijak priča da nema nikakvih problema a znam (bez navodno ovaj put), da su postojali problemi od drugih ljudi iza malog, (od samog igrača ne, mali je predobar i van terena).
    No sve to na kraju je naravno ugasio Zvone Boban.
  • rokikaciga
    11.8k
    Uostalom, mali je promijenio i managera i nakon toga ostao u Dinamu sto dovoljno govori da mu je najvise stalno da ispravno napreduje dalje.
  • mlinchica
    5k
    On i Zajc su nasu nacionalno blago :cool:SAS1987

A pa da, sad bu Miha natrag u reprezentaciju kad je otišao Kek.
    Slo na Dinamov pogon :cool:
  • Hrc-Vg
    1.1k
    a tko mu je bio manager? Unaprijed zahvaljujem.
  • FelceAzzurro
    1.5k

Pričekajmo Fakina s pouzdanim informacijama.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.