• hardek
    7.5k
    I to je bila poanta nekih koji su govorili da nam je hoxha uteg. Nema on te finoce i inteligencije.Crni86

Ja sam odavno u tom klubu ali formu mu ne možeš spočitat. Čudan igrač, ili će zabit gol ili bit najgori na terenu
  • din
    1.1k
    Koliko mi je drago da se konačno piše da bi rado vidjeli nekog drugog umjesto Mišića!
  • ElDorado
    7.9k
    Mi igramo neku asimetriju ali toliko predvidljivu i lako branjivu. Sve na Hoxhu koji ide uvijek na dvojicu i trojicu. Desno nula bodova. I jos tu stavi Bennacera koji je cista sestica. Misic van Sojke desno unutra, ali znam da to nece napraviti.
  • Praskaton
    4.7k
    Utakmica ko stvorena za Stojkovića.
    Pozitivno je da vodimo i oni nisu nista napravili.Pojedinačno nitko nije katastrofalan al lose je ovo.

Minusa je puno ono što mi upada u oči je najgori presing ikad igdje i sterilan nogomet do bola.
    Shvaćam da nije lako kad oni svo stanu iza lopte al zato ti i treba igrač poteza kao što su Vidovic il Stojkovic
  • Ivan0302
    1.3k
    Goda za Vinlofa jer ima žuti,Stojke umjesto Bennacera, Zajc ostaje Soldo umjesto Mišića
  • Zambatine škude
    3.9k
    7 šuteva od kojih valjda 6 Hoxha s 25 metara i 1 udarac u okvir gola koji je rezultirao golom. Dobro je što vodimo, ali i dalje nema tu nekog pomaka. Jedini mini pomak je taj što jedan veznjak (Zajc) danas igra 10tku i nalazi se u tim međulinijama ali Hoxha uvijek zaguši loptuhardek

Nemjerljivo bolji reposjed i presing, suparik bez šanse. Gore nije osim gola bilo čistih prilika, ali puno više puta ulazimo u zone u kojima se nešto može dogoditi, dolazi više igrača naprijed.

Ja ne znam kakav ste vi napredak očekivali u dva-tri dana, meni je ova tekma zasad iznad svih očekivanja. Da ovakav tempo držimo ne bi se ni najmanje tresli za naslov.
  • vjeko1701
    20.9k
    Slažem se. Nije spektakl ali meni zasad bolje od očekivanja. Ide to brže, više igrača je aktivno. Najviše šteka oko njihovih 16.

Da su sve utakmice sezone izgledale barem ovako, bili bi mi na jako ugodnoj prednosti.
  • Xpert1992
    201

Slazem se. Zalosno ako Beljo nemre dobit cijelu utakmicu bar protiv Gorice.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Meni ovo izgleda dost dobro osim same zavrsnice. Nabili smo ih na 30 metara i ne damo im disat. To mi se recimo protiv Varazdina nije svidalo. Dost smo prepustili loptu Varazdinu.

Isto mi je zanimljivo da smo i danas i protiv Varazdina nabrijani. Trci se, ide se agresivno na loptu. Inace ni nemres stiskat ovako. Dok smo protiv Lillea bili potpuno sterilni.

Problem dakako je opet zavrsnica. Realno jedan zicer smo stvorili u 45 minuta i to je to. Ali kolicina samih akcija pred njihovim golom mi ni nije toliko mala. Dosta puta smo ubacili probili bok i poslali povratnu. No nis se nije izrodilo.
    Par puta je bil kaos u njihovom 16ercu ali nismo uspjeli uputiti nikakav konkretni sut. Zbog toga nemam dojam da nam je posijed potpuno jalov, kao sto je to cesto bio u zadnje vrijeme.

Kako god, treba barem ovako nastavit i pokusat doc do konkretnije zavrsnice. Samo se ne povuc sad i prepustit im loptu.
  • Chempers
    1.1k
    Najvažnije je ovo dobiti, a ne vidim kako bi Gorica zabila gol osim ako se mi ne povučemo.
  • K3p
    365

Aj ne kenjaj kvake Facke
  • Zambatine škude
    3.9k
    Najvažnije je ovo dobiti, a ne vidim kako bi Gorica zabila gol osim ako se mi ne povučemo.Chempers

Nije nam ovo strano, nažalost.
  • Xpert1992
    201

Istina. Cim vidis da ti napadac(Beljo) ima 3 udarca, znas da su stvari ipak bolje malo. Ako nastavimo isti tempo do kraja tekme ja cu osobno bit zadovoljan.
  • Nine9
    3
    Zagušen je vezni red sa sličnim igračima, ne sjećam se kad su zadnji put veznjaci odigrali dupli pas i da bi jedan iskočio u dobru šansu. Fali tu Stojković ili Vidović da je u formi.
    Vinlof i Mikić super, milina gledati Filipovića umjesto Nevistića.
    Možda Vinlofa vadit radi žutog
  • Orc123
    13.9k
    frende, kako ces preko Bennacera desno kad je cijela igra usmjerena na lijevu stranu gdje probija Hoxha 1na1 i Vinlof....takva je ideja igre da se orjentiras na jednu stranu....na desnoj strani ti Bakrsr ne drzi liniju kad nije krilo...pa gledaj gdje stoji Hoxha, a gdje Bakrar....rasteretili smo desnu stranu i time postedjeli malo Mikica. Da ti Bakrar igra ko Lisica sad ga ne bi bilo u centrali kod gola. Logicno je.....naravno, to kaj nema pravih i uigranih akcija je odgovornost trenera kojem je vrhunac taktike orjentirat ugru na jedno krilo gdje ces raditi izolaciju 1 na 1, u ovom slucaju Hoxhe......to nije do igraca nego do trenera. Lijevo imas trokut Vinlof, Hoxha, Zajc...toga trokuta nema desno, vidi se iz aviona. Nije to do igraca nego do taktike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.