• Eduardo
    27.5k
    zd2sl7j0yv83w2qc.jpg

Sanjine, teško je pronaći riječi u ovakvim trenucima... ostavio si trag ne samo u stvarnom životu, nego i ovdje, na našem zajedničkom kutku internetskog prostranstva, gdje smo dijelili s tobom strast, misli, ideje, nesuglasice i radosti.

Kao što i sam znaš, zona je za mnoge od nas više od obične stranice... to je mjesto dinamovaca, mjesto emocija, razmjene mišljenja, zajedničkih pobjeda i poraza. U tom prostoru ti si bio jedan od onih koji su stvarali atmosferu, pokretali rasprave, donosili energiju i srce, a tu i tamo poneku svađu i tenzije.

Odlaziš prerano, ali ostavljaš za sobom sjećanje koje ostaje među nama, u porukama, u temama, u uspomenama koje će se spominjati još dugo.

Hvala ti na svakoj objavi, svakoj emociji koju si s nama podijelio, svakoj raspravi. Hvala ti na strasti koju si imao prema dinamu, prema nogometu, prema životu.

Svi mi koji smo ovdje, iako te mnogi možda nisu poznavali licem u lice, dijelili su s tobom dio puta.... dijelili smo radost, brigu, nade i razočaranja. To nije mala stvar. To je ono što dokazuje da i virtualne zajednice izgrade stvarne veze.

Sanjine, hvala ti za sve što si bio i što si dao zoni. Hvala ti na svemu što si dao dinamu. Hvala ti na svemu što si dao Hrvatskoj sportskoj javnosti.

Vidimo se na nekim novim utakmicama, na nekim novim tribinama, gdje god to bilo…

U ime moderature i cijele naše zajednice upućujemo najdublju sućut obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali, cijenili i voljeli.

Počivaj u miru, dragi naš @Pop corn
  • ksapi
    6.5k
    Nažalost, danas nas je napustio Sanjin, čovjek koji je za ovaj naš Dinamo napravio jako, jako puno i zauvijek će biti zapamćen po tome u mislima svakog pravog Dinamovca. Na nama je sada da naš Dinamo čuvamo.

Počivaj u miru! :pray:
  • shameless86
    1.2k
    Sanjin Spanovic R.I.P
  • Kumerle
    1.9k
    P.U.M.B.
  • nwankwo646
    919
    Jao, a izgledao je kao da nešto nije u redu. RIP
  • Nolifer
    13.5k
    Baš me šokiralo.

Plavi imate za koga igrati.

PUMB :pray:
  • NKDZ86
    6.6k
    Ozbiljno? :gasp: :sad:
    Hvala ti na svemu u borbi za naš dinamo, hvala na knjizi o Zeku...
    Počivao u miru Božjem.
  • kristijank
    397
    Živio Dinamo. Toliko toga dao. Možda jedan od najključnijih za to kakav Dinamo imamo danas. Strašan borac, nevjerojatno sposoban i marljiv. Uvijek spreman pomoći. Počivao u miru.
    Ti bit ćeš uvijek sa nama...
  • Thor
    1.5k
    Sanjine laka ti hrvarska zemlja :shade: ...a kada dusa ode zvijezdama
    u mojim ocima
    neka zadnja slika bude ta
    nebo boje Dinama... :heart:
  • modri-kibic
    1k
    Počivao u miru
  • Dudu 9
    932