• veselko tenžera
    6.2k
    Pokoj mu vječni!
    Vijest me baš šokirala. Nije ga bilo u javnosti u zadnje vrijeme, al nisam ni sanjao da je ovako nešto na vidiku. Čekamo da vrijeme odradi svoje pa da se pojavi više informacijama o njegovo liku i djelu, vjerujem da će to biti kvalitetno štivo.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Pokoj mu duši, uživaj gore i pozdravi Cicu, Roru, Lamzu, Kužeov, Čiru Itd i hvala ti za sve
  • M94
    2.3k
    Sta ti je zivot...
    Pocivao u miru
  • rioda
    11.8k
    Nevjerojatna osoba. U 39 godina proživio, napravio i stvorio više nego velika većina za cijelog života. Hvala mu na svemu što je napravio za naš Dinamo, bez njega ne bismo imali klub kakav imamo danas. Hvala mu i za povremenu suradnju na nekim projektima te ponekom zajedničkom gostovanju. Bio je borac kakav se rijetko rađa. Počivaj u miru tamo gore :pray: :heart:
  • kajsitilud
    1.3k
    Ne znam je li itko slusao danas oko 9:20 na HR2 radiju, ali bila je neka gospoda iz neke zaklade i pricala jako lijepo o Boysima i njihovim humanitarnim akcijama. Na kraju se dotakla i Sanjina i pricala kakva je velicina bio. Naravno, nije se uspjesla suzdrzat od suza. Istaknula je da kada se islo nakon potresa pomagat u Petrovu za palcice koliko joj je znacio i kakva je podrska bio. Konstantna energija i zelja za pomoci kome god je mogao.

Ne mogu naci online, ali ak neko pronade neka linka ovdje i poslusajte.

Sanjine pocivao u miru. Zao mi je da nakon svega nisi uspio docekat i novi Maksimir, ali sigurno ces ostat zauvijek u mislima svih navijaca zbog svog doprinosa i borbe za Dinamo kakav smo sanjali u najmracnije doba.
  • E46
    2k
    Počivaj u miru Božjem, pored toga što si bitku za život izgubio, tužan sam i teško mi je što tu zadnju utakmicu koju je tvoj voljeni klub odigrao smo odigrali tako beskrvno i bez želje a neko se za to vrijeme grčevito borio za život.
  • Kepec
    7.9k
    Veliki Dinamovac, veliki čovjek koji je sav trud posvetio ovome kaj imamo danas. Normalan odnos na relaciji klub/navijači, normalan odnos općenito prema navijačima, druženje s igračima, članski dan i 101 druga stvar jako velikim djelom je njegova zasluga. Na nama je da to sada čuvamo i održavamo, Sanjine nećemo te razočarati.
    Počivao u miru Božjem.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Jako tužna vijest , ostali smo bez jednog od najvećih . Hvala ti na svemu Sanjine , a sad nas guraj i sa neba :pray: počivaju u miru Božjem brate
  • grba
    416
    Pocivao u miru Bozjem!
  • Bosskovitz
    19.7k
    Ima ljudi koji su ga znali puno bolje od mene. Znali smo se mi i prije, ali najvise smo se skompali za vrijeme svega oko Dinamovog proljeća. Njegova priča i uloga u svemu tome sigurno će biti ispričana, no pitanje je hoće li ikada biti ispričano to o kakvom se borcu radilo. Ne mislim ni slučajno na neki patetičan način, nego zaista borcu, jednoj gotovo nadljudskoj želji za životom.

Kad je sve postalo ozbiljnije loše, informacije smo dobivali na kapaljku. Znao sam zvati frenda koji je doktor da mi bez uljepšavanja tumaci u kojem smjeru je sve išlo i u jednom trenutku mi je rekao rečenicu od koje me prošla jeza - “šansa da se probudi gotovo je nepostojeća, to bi bilo ravno čudu.”

Mozda mjesec dana nakon tog razgovora, Sanjin, još jedan brat proljećar sa Zone i ja sjedili smo s maskama na terasi Madisona. Već sljedeća kava, on je u pauzama između liječenja i terapija pričao o povratku na posao, o predstavi koju radi, o knjizi za koju nikad nisam napravio google doc jer sam mu rekao da prvo mora ozdraviti kako bismo se time bavili, o podcastu kojeg smo planirali…

Sanjin je stvarno bio čudo. Jedan neuništiv duh kojem je svaki dan trajao više od 24 sata. Jaka glava; tako je govorio. Nikad nije slegnuo ramenima, prihvatio sudbinu, predao se.

Velikog dinamovca smo izgubili, prijatelja, poznanika, kolegu; ali i jednog nevjerojatnog čovjeka. Hvala mu na svemu.
  • Jima
    967
    Nisam ga osobno poznavao, ali čitajući ove posto ve, mogu sam reći, Sanjine HVALA. Počivaj u miru Božijem.
  • M77
    479
    PUMB
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url