• Dinamosaurus
    72
    Mi nismo "bod u gostima, pjesma u autobusu" klub, remi je itekako kiks
  • kajjaznam
    321
    to ti misliš. Vrijeme naše dominacije je stvar prošlosti
  • Dinamosaurus
    72
    Mi ne dominiramo već 2-3 godine

Ali standardi su još uvijek tu
  • Odani Zgd
    946
    Slažemo se.Ni ja ne vjerujem da bude smjene čak i ako popušimo
  • kajjaznam
    321
    budemo i njih spuštali
  • gaTeDZG
    2.4k
    Izmolit Očenaš pa kako bude, nemam života više... Ajmo plavi!!!
  • Mihael2305
    726
    Ništa bez 3 boda danas, il pješke iz Pule za Zg
  • Jurki
    20.4k
    Mi ne dominiramo već 2-3 godineDinamosaurus

Ne dominiramo zbog par stvari:
    1. Borbe na katu (pretprosla sezona)
    2. Lutanje sa kadrom (pretprosla i prosla sezona i zakasnjeli reset)
    3. Blefer na klupi (ove godine).

Samo treba promijeniti trecu tocku i dopeljati trenera kojem nije svaka utakmica pouka, vec zna kam je dosel i da se mrljave predstave ne podrazumijevaju kao pod normalno.. vec da riga vatru..

Rijesili sve probleme.
  • Sibirski plavac
    7.2k

Da... Al fakat mi nije jasno kak svi drugi klubovi u Europi kad vide da jednostavno "ne ide dalje" otpuste trenera i u kratkom roku dovedu zamjenu, a kod nas se uvijek čeka da neki trener rezultatski totalno "unakazi" Dinamo i onda se tek netko sjeti da je vrijeme za smjenu. I ne govorim to samo za Kovu. I Mistera se recimo smjenilo tek nakon sramote u Puli a trebalo je puno ranije, jer se vidjelo da to nije to.
    E da, i onaj argument "ma kako će naći zamjenu u tako kratkom roku, nitko ti usred sezone neće htjet doć". To se samo kod nas vrti kad je u pitanju tema smjene trenera.
  • Jurki
    20.4k
    ma kako će naći zamjenu u tako kratkom roku, nitko ti usred sezone neće htjet doćSibirski plavac

Samo su ljudi limitirani koji osim hnla nikaj drugo ne prate.
    Da se razmemo ne pratim ni ja tak puno strane lige.. al ljudi u ozbiljnom klubu moraju uvek imati 2-3 broja trenera na brzom biranju.
    Razumijem da nije doslo do smjene nakon Celte zbog utakmice danas.

Ali od sutra.. Boban vise nema taj "luft".
    Svaki sljedeci kiks i losa igra je iskljucivo njegova krivica.
  • Odani Zgd
    946
    Valjda se čeka da konkurencija odmakne 10-tak bodova kao prošle godine,pa onda ide smjena.Lakše novom treneru lovit zaostatak od -10,nego -3....drugog objašnjenja nemam
  • NerminB
    155
    ovo bi bilo top.. nadam se bez gode i sa mikicem na beku.. i beljo u prvih 11, kule je stvarno beskoristan.
  • Dinamo-SB
    641
    Sto god bilo i kako god bilo u buducnosti s trenerom i sve sto se događa, danas se ne smije izgubit,bez obzira na sve. -4 boda su po meni ozbiljan zaostatak. -3 je maksimalan zaostatak koji mi je prihvatljiv jer imamo bolji međusobni omjer od konkurencije.Zalosno je da ovo moram pisat,ali to je trenutno naša realnost. Jbg.Ne sjecam se da sam ikad bio pesimisticniji.Neka nas igrači i trener danas opovrgnu,neka i nas navijače trgnu iz ove letargije i pesimizma.
  • Li d1986
    274
    Danas cemo dobit ali ne ocekujem neki napredak u igri..mozda nebi bilo lose da iskoristimo stanku pa organiziramo neke tamburase i more alkohola za igrace pa onda pometemo sve do Bozica
  • fakin
    1.9k
    je, villar, bennacer i bakrar će se razbacati na tamburaše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.