• Boysica
    961
    I ja sam pitala hvala kaj ste rekli nisam mogla vise gledat ...
    Sta nisu isli bliže ak su face kak su reagirali nas na tribini
  • Vedraca
    214
    znaci da se nist nesikiramo i da cemo se izvuc poslje Pauze i Ligaske stanke. Ok sve ce biti dobro
  • Dinamo iznad svih
    431
    I dalje bez trunke samokritike, odlazi prevaro
  • Bruh
    1.1k
    dobro ušli u utakmicu¿? Pa ja u prvom poluvremenu vidio dva šuta kaj su ličila na nekaj
  • pešća
    651
    Prolazi sve, sva ljeta zime sve, al' pobjeda u Puli, nikad neće doć'.
  • superhik
    12k
    poslje Pauze i Ligaske stanke.Vedraca

Tad smo i statistički uvijek bilježili pobjede.

Ne.
  • FelceAzzurro
    935
    Nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu. Nakon pogledanih produžetaka, fascinatno koliko promašenih šansi i nesreće kod nekih udaraca. Očajne reakcije Nevistića kod oba gola. Odluka da najnesigurniji čovjek na terenu bude kapetan, jednostavno nemam komentara na tu odluku.
  • Vedraca
    214
    ma zajebavam se
  • Ljubo
    197
    Koliko se blamiramo i srozavamo ugled u zadnje dvije sezone je previše. Počnimo od trenera koji nam ovakva gostovanja najavljuje kao da smo teški autsajderi i onda se tako postavimo. Čovječe pa mi smo jebeni Dinamo i nemamo se koga bojati u ovoj bicikl ligi. Još mogu razumjeti kada se izgubi derbi jer su to tekme za koje živimo i mi i oni, ali stari moj ovakve utakmice sa ovakvim sastavom ti gubiš bez ispaljenog metka.
  • Gelipter
    4.4k
    Kad su igrači psihički u kurcu, onda jasno da i ziceri ne ulaze. Na poluvremenu "Poučko" vadi Bennacera koji je jedan od rijetkih bio aktivan i koristan u prvom dijelu uz koje carinjenje lopte, Lisica nije kriv kaj nema kretnje i reakcije jednog desnog beka jer to nije. S 16-godišnjim Varellom se vaditi ocrtava sav očaj Kovačevića, slično je i s Mudražijom pa da ga se i ovdje može napadati nakon kaj je ušao zadnjih 10 minuta za okruglih 40 minuta dosad u prvenstvu. Beljo vjerojatno i dalje šetucka po autobusu i širi ruke. Kod dosta igrača se s druge strane ne može reći da se nisu trudili, ali jednostavno to u ovom trenutku nije dovoljno.

I dalje vjerujem da imamo vrlo kvalitetnu ekipu i time mi je još više krivo kaj ovako igrači stagniraju i postaju sve lošiji iz kola u kolo.

4 boda zaostatka i nije toliko strašno koliko nam trenutno svima vjerojatno djeluje, ali problem je u tome kaj je u momčadi južne žgadije nakon dugo vremena atmosfera pozitivna i djeluje zdravo. Vidi se napredak i neka ideja u igri. Iz igrača koji su prošle sezone bili frustrirani i u grču, sada se izvlači puno. Onda i kad igraju za kurac uvaljaju nekaj i skrumpaju se ako ništa drugo, uvijek se netko istakne koga ekipa pogura, a kod nas baš djeluje da svakim lošim potezom, promašajem i rezultatskim posrtajem tonemo sve dublje i dublje.

Trenutno ne vidim kako Kova, unatoč "simpatičnosti" i zagovaranju pouka" može ostati trener i u budućnosti nešto donijeti u jebenoj borbi u prvenstvu i Europi. Vrijeme je za odlučne poteze, a ne nevješta PR sranja iz Kluba.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Bennacer je i zakuhao jednu situaciju, nemam nista protiv vadenja njega, ali za koga ga je izvadio? Ljubicic koji ne postoji u izgradnji igre, koji je dokazao da bez tranzicije nema ucinak.
    Soldo nije minute dobio, Villar je na ledu, Vidovic ulazi kasnije, a gubis 2:0.
    Onda sljedeci potez ti je ubacivanje klinca koji je fizicki nemocan u duelu, a domaci klinac ne moze do prilike iako bi to vise imalo smisla i prebacivanje Lisice ofanzivnije.
    Kupus je na kraju rezultirao igranjem Vidovica na beku. To su potezi izgubljenog covjeka. Da pogodim, za vrijems repre stanke on nece opet igrat nikakve prijateljske?
  • Benito
    1.4k
    Budete vidjeli kako cemo sutra prodisati i proigrati bez misica u momcadi.

Citiram se sutra navecer
    fakin

I kaj veliš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.