• Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Gle cuda postali smo donekle opasni kad smo igrali s 2 spice tko bi rekaoZg123

Postali smo donekle opasni kad se Istra potpuno povukla i čuvala 2:0, a mi smo bacili sve u napad. Vidiš na Istri da nije ni pokušavala igrati, nije teško “izgledati” kad jedna ekipa ne igra, a druga pokušava nešto.

Sve u svemu ne bi ga zabili do sutra, Boban se treba prestati igrati predsjednika i početi se baviti ulogom predsjednika. Kovačević bi trebao dobiti otkaz na putu od terena do svlačionice.
  • don
    16.7k
    Zadnji trener koji je sam dao otkaz bio je Mario Cvitanović.Od tada su svi mislili da su dobri i da nisu krivi za rezultate…Dadox

Damir Krznar.
  • Zagi
    13k
    Sve o nogometnoj inteligenciji ove ekipe govori ovaj zadnji napad.
    Ići na tri kratka dodavanja .... Ne zanm kaj bi reko.

Da se nisu rodili sa solidnim atletskim sposobnostima, okretali bi burgere u Mcdonaldsu.
  • Slepicka
    387
    zadnjih 9 kola:
    4-1-4
    15-12 gol razlika
    13 bodova osvojenih u 9 jebenih kola, SRAMOTA NAD SRAMOTAMA
  • vjeko1701
    20.4k
    Gadi mi se nasa igra, gadi mi se ova liga. Kakva seljacija se pusta bez ikakve pomisli na kaznu koja bi to ubuduce zaustavila. Jos stvari iza kulisa. Pa nek se sve raspadne i ode u 3 picke materine. Nek u tome vladaju prljavi i ruzni. Onda ce se plakat kako neki Slovenci ili Ciprani mogu a mi "veliki nogometni virtuozi" ne mozemo.
  • Krulek
    1k
    Lisica, Dominguez, Beljo svi ostali super....
  • Efes Pilsen
    13.5k
    ma daleko od toga, Beljo pogotovo.
  • Boysica
    961
    Samo mi javite reakciju tribine ako ce u opce otići do nasi ... ne da bi sutila nego i leda okrenula
  • dzis
    1.3k
    Mene sram
  • shameless86
    1k
    kova dobiva otkaz,i odmah ga uzimaju na max tv uz valentinu..imat ce rubriku " pouka kola"
  • E46
    1.9k
    nije problem da on igra, ali ZNA SE proces rada sa mladim igracem i uvođenja u sustav, kod nas toga nema. Znaci uzima se u obzir njegove karakteristike, dakle decko je DEŠNJAK i primarno lijevo krilo a 80% vremena je ove sezone proveo na desnom krilu gdje ne dolazi do izražaja netko tko je desnjak i ne znam zasto se vise jebeno Dinamova politika sportska svodi na to da desno krilo mora bit desnjak, to je pocelo od spikica nastavilo se sa stojkovicem lisicom i sad se gura tu i varelu, jebala vas takva politika sve u upravi. Dalje, ne uvodis dijete od 16 godina kad gubis 2:0 da te on vadi, kad je bilo prilike na 2:0 3:0 nije ga se uvodilo a jos manje na lijevo krilo, iskreno boli me kurac nakon ovoga cu stat kod stadiona i cekat kovacevica da ga pitam neke stvari jer cu puknit od neznanja sta je tocno njemu u glavi od ljeta kad je poceo uništavati nas klub.
  • Felip
    735
    Gasim se nakon ovog. Samo želim za kraj pohvaliti današnji pristup. Energija, žar, borba, sve je danas bilo na razini, ali...
  • Krulek
    1k
    Gospodo, nema smjene, treba nam još izvući pouka... Više nego sramotno.
  • Džudžan86
    314
    Je li moguce u 20 kornera ne uputiti udarac prema golu, pa da stavis 5 balvana od jednog bi se odbila u gol, strasno

Protiv sam brzih i stalnih smjena trenera, ali ovo vise nema smisla, iako nije samo na kovacevicu krivica
  • Goncalo Santos
    2.3k
    copy paste te izjave samo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.