• IceMan
    3.6k
    Gott mit uns!

Možda da se malo i ugledamo na Barcelonu ili Bayern… tamo se daje 17 godišnjacima prilika, i to u kakvim utakmicama.

Danas je baš utakmica di se malo može izgubiti. Puno manje nego u nedjelju.
  • FelceAzzurro
    920
    Nevalja kada ne rotira, nevalja kada rotira. Kakve babe.
  • javolimtebejako
    3.3k
    ima cuge na kraju ili ne
  • emilperska
    12.3k
    Ima li pive (prave) na stadionu? Netko?
  • Fatos Beqiraj
    313
    "Kova nema muda"

Kova ostavi najskupljeg igraca i najvecu zvijezdu na klupi u europskoj utk
  • IceMan
    3.6k
    Neznam što se dešava s Beljom, ili Kuletom… al osobno bi mi prije obojice igrao Bakrar, barem po formi trenutni.
  • nwankwo646
    900
    Pa kako to da Galešić, koji je nekad zna proći cili teren i poentirati, ne može na beka, a stari i drveni KTC to može???
  • El Madrigal
    696

Nikada niti nece biti jasno. Beljo mora dobiti 5 kompletnih utakmica. Znači da ga se ne mijenja.
  • Papastrumf
    19.8k

Da. Samo su Fener i hajduk ovu polusezonu bez.
  • emilperska
    12.3k
    Da. Samo su Fener i hajduk ovu polusezonu bez.Papastrumf

Ljubim te!

Šifra: Anderlecht
  • Rile
    127
    Ima normalne pive.
    Relativno normalne.
    Al nije bezalkoholna pa covjeka veseli.
  • Rex Ramae
    4k
    Moram priznati da ne razumijem odluku, najkvalitetnijeg napadača klupirati zbog igrača kojem je najjači forte ulazak s klupe...vjerujem tj. nadam se da Mario zna bolje i zbog čega se odlučio na taj potez.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Ja bi najsretniji bio da Kulinator sprasi dva-tri gola, (danas mu je ako se ne varam godišnjica masterclassa nad slovačkom nejači. ) međutim, Kulenovic je ove sezonen pokazao da je ouno bolji kad počinje sa klupe.

Što me sad dovodi do drugih razmišljanja i zaključaka,dal subjektivnih, dal objektivnih:

1. Relacija Kova-Beljo nije baš najbolja, što se moglo vidjet u Vinkovcima

2. Kada Mario Kovačević planira igrat sa dva napadača i jel planira išta uopće?

3. Jel ovo znač da u drugom poluvremenu ide po ošprsnci zamjena Beljo-Kule

4. Ako je istina što je netkto pisao da je Bakrar trebao zapravo počet u napadu, što to govori o odnosu Kova-Beljo.

5. Ako je istina da je Boban se raspitivao za jos jednog klasičnog napadača sad za zimu, govorili to išta o povjerenju Bobana u Belju ili njihovom odnosu.

Sve u svemu, jako je čudno i po meni za zapitat se, pogotovo Kovu, koja je fora u svemu tome, da ti u Europskoj utakmici prvi strijelac i (po)najbolji igrač dosadašnjeg dijela sezone nije starter od prve minute u Europskoj utakmici, a nije ozljeđen.

Možda Kova vidi i zna nešto što mi ovdje smrtnici na forumu ne vidimo ili ne znamo.
  • Crusades
    19.7k
    Potrošit će i to malo podrške kaj ima ako mu ovo ne donese očekivani rezultat večeras. Sumnjam da će ga netko moć branit ako ovo ne ispadne dobro. Valjda zna kaj dela.
  • El Madrigal
    696
    U glavi mi je i uvjeren sam da je upravo KTC sa bekaNavijač Dinama

To je KTCova najbolja utakmica. Igrao je desnoga beka. Ali ... krava koja je u jednoj mužnji dala 30 litara mlijeka. No, onda je šutnula nogom i prolila sve. (KTC skrivio penal na Pjatovu u 95 minuti)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.