• Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Netko je već napisao, nekako miriši na prošlogodišnji Celtic, ništa-ništa uz eventualno jednu dobru šansu, valjda ćemo zabit ovaj put.
  • Samo Dinamo ja volim
    14
    Oče naš koji jesi na nebesima sveti se ime Tvoje dođi Kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja kako na nebu tako i na Zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše kako i mi otpuštamo dužnicima našim i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od Zla!
    Amen
  • Goncalo Santos
    2.1k
    Zanimljiva stvar je kad pogledate na sofascoreu klupe ekipa, kod Dinama 7 igraca nema uopce ocjenu jer nisu igrali, kod celte samo 2.
  • rokikaciga
    6.6k
    Ak se gleda iskustvo onda moze i Zvone na poluspicu..
  • NerminB
    125
    Svi gotovo sigurni bili da kule pocinje i sad kad je zvanicno - drvlje i kamenje

Kova, nadam se da ces sviju razuvjerit i uzet tri boda :grin:
  • Zagi
    12.8k
    Igra ko igra.
    Ajmo ih sredit!
  • ivanlivno
    130

Pobjeda nije opravdanje za stvaranje dodatnog nezadovoljstva u najboljeg igrača, što će bit npr dodatni uteg novom treneru, al boli Kovu k za buducnost i za Dinamo mislim da je njemu bitno da svaki mjesec sto duze izdrzi na klupi da se financijski ostvari, a kaj će bit s nama i Dinamom nakon njega, boli vam njega džon za time, kazem vam. I zato mi je strasno pao u očima.
  • FazeN
    3.1k
    Kule nadam se da ćeš me razuvjeriti no Beljo nikako nije smio ostati na klupi u ovakvoj utakmici.
    Kovačeviću..
  • NerminB
    125
    Boli kovu k za dinamom? Svasta…
  • NoSkillan
    146
    izaso je sa 30mil manje vrijednim sastavom nego u prosloj tekmi, sto znaci da vjv cuva igrace za barcu
  • Peškaman
    8.1k
    Mikić će dobiti šansu taman kad odem u mirovinu.
    Nadam se da će Celta pokazati volju i želju za napadačkim nogometom,ukoliko se zabiju u bunker i budu igrali defanzivno već vidim reprizu protiv Celtica.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Iskeširaš prvi put 6,7 milijuna za napadača koji se iz Bundeslige vrati u HNL, limitiraš ga minutažom u HNL-u i u europskoj utakmici staviš napadača koji ako mu se neda rolica na 5m ispred praznog gola nece napravit ništa.
  • vjeko1701
    20.3k
    Ne znam kaj se dogada u svlacionici pa mozda zbilja pstoji dobar razlog. Al van tako neceg, ne razumijem ovo s Beljom.
  • Goncalo Santos
    2.1k
    Sastav primjeren izjavi da nam je svaki bod u europi veselje.

Bekovi goda i ktc, znaci mi necemo moc izac na protivnicku polovicu. Cilj je odigrati 0.0 jer kontre nemamo preko koga igrati. Koliko je realno da necemo primiti gol procjenite sami, kad smo valjda 7 8 utakmica bez cs za redom.

Eventualno ako ovi zabe 2 3 autogola.

Nakon 18 mil ulozenih, bekovi su ktc i goda, ja se ne mogu dovoljno nacuditi evo...

Daj Boze da pobjedimo.
  • Xpert1992
    103

Da. Slazem se. Mora bit nesto tako u pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.