• Jokagrof
    10
    ne...ima zastitu bobana morao bi izgubit 4 5 u nizu da bi letio(moje misljenje).
  • Sibirski plavac
    7k

Nisam siguran. Pisalo se u medijima da je Zvone bio nezadovoljan već nakon Macabija, a tu tekmu smo dobili. Sumnjam da bi tolerirao poraze ako je nezadovoljan nakon pobjede.
  • Jokagrof
    10
    i da ga smjene ne vidim ko moze doc umjesto njega trenutno a da je slobodan...mozda mister kontrolirani nogomet ako nije vise na bliskom istoku
  • Sibirski plavac
    7k

Ima slobodnih opcija, ali će nas solidno koštat...

Kaj se Krune tiče, pa čovjek je osvojio afričku ligu prvaka, faca je i kralj u Egiptu, zašto bi se iz te idile došao zajebavat s Dinamom koji je trenutno u svemu samo ne u dobrom raspoloženju.
  • ElDorado
    6.6k
    Olivari je ovakav i onakav al je dovoljno ljigav da je uvijek blizu kluba i ima tocne info. Danas je to rekao u onoj SN emisiji i jos pripomenuo da Mikić nije defenzivno dovoljno dobar. Ne misli sigurno to on neko mu je ocito prisapnuo
  • Masto
    328
    Nek mu igra u subotu tko god oce samo nek pobijede
  • Odani Zgd
    883
    Kakvih 4-5 izgubljenih,to ti je 12-15 bodova,ako ga tek tada misle mjenjati,onda ni ne moraju....pa tko će ti normalan doć lovit takav zaostatak?Kova je simpa lik,al on meni izgleda sav pogubljen....u subotu ako izgubi,zahvaliti se i doviđenja
  • Jokagrof
    10
    ma kova je pogubljen malo to je cinjenica al ja bi igracima u ugovor stavio nakon svake takve odigrane utakmice protiv takvih protivnika(hnl ekipe izuzev rijeke i hajduka) 25% od place odma pa nek se ljute primadone vidovic i villar i slicni...svi udaramo po kovi kao fali im ritam utakmica blabla pa ne rade oni u holdingu 7-3 pa se moraju privikavat svaki dan treniras jedes masaze budalastine ima da trcis za tu lovu i budes bolji 56 puta kad si i 56 puta skuplji nema izgovora...
  • Odani Zgd
    883
    Treba njima neki trener s autoritetom,tiranin,pa da vidiš kako bu zvjezdice igrale.4 mjeseca su prošla,nekakve konture bi se trebale već nazirati,a mi stagniramo,a prvenstvo lagano ide.Kova nije level trenera za Dinamo,moramo i možemo puno bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.