• pešća
    588
    Zašto Realu beka igra Valverde a ne neki klinac iz akademije ili druge momčadi?

Barcelona gura klince jer nema za papar. PSGovi klinci fizički razvijeniji od naših 20godišnjaka. I Barcelona i PSG imaju puno veći bazen dostupnih klinaca od nas.
  • FazeN
    3k
    dobro to se slažem, Yamal je specifična situacija.
    No banalnost da se guraju igraci van pozicija i ne stavi jedini bek je već postao bezobrazluk.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Samo kaj nije Yamal nego većina ekipe i kad god otpadne netko ovaj iz B ekipe uskače. I nama ne treba najbolji na svijetu nego da bude prosječan HNL igrač, ako on nemre zakrpat to na razini beka Vukovara ili gorice onda ne treba bit ni u juniorskoj ekipi, daj priliku idućem
  • SAS1987
    19k
    Ljubićića na desnog beka :lol:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k

Ja bi rađe Godu desno... Ljubo je rezerviran za lijevog beka :lol:
  • hardek
    7k
    Ja se slažem, al ne nakon doslovce 5 dana i u prvoj utakmici protiv rijeke. Nakon EL imamo utakmice protiv istre, karlovca i varazdina, u njima treba dobiti dva starta, pa da vidimo od čega je.K3p

Pa valjda ga je bolje staviti na Maksimiru u prvih 11 na poznatom terenu i poznatom okruženju nego protiv Istre na neugodnom gostovanju.

Ljudi dragi, ako mi želimo biti razvojni klub koji se hvali akademijom onda moramo prestati čekati "savršene" trenutke za guranje igrača jer takvi trenuci ne postoje. Uvijek se može naći razlog zašto ne.

Baš mi diže tlak koliko smo usrani postali
  • Praskaton
    4.5k
    Baš mi diže tlak koliko smo usrani postalihardek

Baš to.Bojimo se kiksa a on svakako dođe.Ako je mali među najboljim juniorima,Rpg nespreman ili ne želi ne vidim drugo rješenje nego gurnut Mikića nek igra.
    Ako je pravi neće potonut pa makar primili tri komada u 15min preko njegove strane.

Bio sam izrazito protiv dolaska Kove al jedna od njegovih pozitivnih strana mi se činila da je veliki radnik.
    E pa idemo malo više vjere u taj rad
  • din
    1.1k
    Igor Pajač nam sudi
  • DinoLeonix
    2k
    Sudac Lige prvaka sudi derbi na Maksimiru. Poezija :lol:
  • Jokagrof
    9
    Citam da davorin blitvari pise kao insajderska inf lisica na beku...katastrofa
  • FazeN
    3k
    mislis da laže?
  • Jokagrof
    9
    ne znam to ali je katastrofa ako to bude tako..treba kulenovica na beka stavit i on je defanzivno odgovoran haha
  • Zg123
    2.7k
    Ni slucajno preci s 3 od iza, bolje je riskirati sa krilom na beka. Moglo bi biti neugodnih iznenadjenja u subotu glede rezultata
  • MarK
    1.2k
    možda to i nije loša ideja. Za krilo je limitiran, bolje da se prešalta na beka i bude konkurencija Morisu, a da potražimo pojačanje za desno krilo
  • Sibirski plavac
    7k
    Jel mislite da ako u subotu izgubimo ili remiziramo da je to to za Kovu i da će nas već protiv Celte vodit netko drugi, pa makar to bio pomoćni trener dok se ne nađe trajno rješenje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.