• jedan u nizu
    16.7k
    Iskreno mislim da ova momcad svoj vrhunac moze dozivjeti na ljeto poslije priprema...Kvasina

giphy.gif

ljudi jeste li svjesni da ne postoji čarobni štapić za automatizme,Kvasina

Mislim da nakon 5-6 mjeseci mozemo ocekivati neke automatizme.
    Pogotovo jer je kostur momcadi slozen na pocetku priprema.
    Najduzih priprema ikad.

Ako ti ocekujes da se ova ekipa poslozi tek za sljedecih 8-9 mjeseci onda nek ode sve u kurac.
  • Jurki
    21.1k
    Mislim da nakon 5-6 mjeseci mozemo ocekivati neke automatizme.jedan u nizu

Istra i Rijeka su cisti dokaz da ne treba toliko vremena.
    Riera i Sanchez su u kratkom vremenu poslozili stvari i njihove momcadi imaju igru koja ima smisla.
    Kova se jos trazi i pitanje je dal ce se naci.
  • Fatos Beqiraj
    664
    istra i rijeka imaju 80 posto istu momcad ko prosle sezone, a ne 95 posto novu
  • Jurki
    21.1k
    ok, koji bi onda vremenski period trebal da vidimo neke konture igre?
    Podsjecam da je nasa igra s pocetka sezone izgledala na nekaj. Protekom vremena, umjesto da krivulja ide prema gore, nasa igra je sve losija i losija.
  • jedan u nizu
    16.7k
    istra i rijeka imaju 80 posto istu momcad ko prosle sezone, a ne 95 posto novuFatos Beqiraj

95% nova znaci da je od pocetnih 11 igraca, njih 10,45 novih.

Samo Nevistic na golu znaci da imas barem jednog starog igraca, a tu smo vec na 90,9%.
  • Fatos Beqiraj
    664
    pa ne znam nisam trener, al ne mores usporedjivat nas i istru i rijeku.

Nasa igra na pocetku je izgledala dobro jer protivnici nisu imali pojma kako mi mozemo izac, totalno novi smo bili svima i nisu imali nacina da se pripreme.

Naravno sa protekom vremena su vidjeli nase slabe tocke, i slabe tocke nasi igraca. Krenuli se fokusirat na to, pa smo mi pali. I sad opet ide prema gore jer se stvara nesto drugo
  • Fatos Beqiraj
    664
    izvini prijatelju sto nisam uzeo kalkulator pa ti izracunao tocno postotak nas i tocno postotak rijeke i istre
  • Laugreano
    4.8k
    Iskreno ne znam sto je poslozeno u Istri. Gotovo sve ekipe su ih igracki razbile. Ne mogu se otet dojmu da neka ekipa moze imat toliko srece. Vidjet cemo jako brzo u drugoj polusezoni do kad ce to trajat.
  • jedan u nizu
    16.7k
    izvini prijatelju sto nisam uzeo kalkulator pa ti izracunao tocno postotak nas i tocno postotak rijeke i istreFatos Beqiraj

Oprosti prijatelju sto si prvi poceo bacati postotke i pretjerivao u njima samo kako bi narativ okrenuo na svoju stranu ;)
  • Jurki
    21.1k
    naravno da ne mozemo se mi uspoređivati s Istrom ili Rijekom.
    Vec se natjecemo u istoj ligi.
    I njihovi treneri su u kratkom roku uveli svoje ideje.
    Problem je u tome kaj ja kod Kove ne vidim ideje. Sve se nekaj radi stihijski i po principu APP.
    To ti je dokaz klupiranje igraca, pa osvane iznenada u prvoj postavi.
  • Fatos Beqiraj
    664
    da samo su oni 3 i 5 ekipa lige, 12 i 14 bodova iza nas. I niko ne igra bunkera protiv njih.

Moje misljenje je da mi nikad u hnl ni pod jednim trenerom nismo imali igru, jer se ne moze na bunker stvarat neka igra, osim one sa visokim postotkom posjeda i kruzenja 90 min sa lijeva na desno dok se ne otvori nesto
  • Jurki
    21.1k
    s obzirom da imamo toliko kvalite u kadru i širinu koju Kova dokazano ne zna koristiti i da visokim tempom i kontiuniranim napadima lomi protivnike - mi se previse mucimo i imamo prevelike i preceste rupe u igri di nas nema po 20-30 minuta, a cesto nas nema na mapi ni cijelo poluvrijeme.
  • Fatos Beqiraj
    664
    po meni kova treba rijesiiti te rupe koje mi imamo svaku utk i lagano cemo osvojiti i necemo imat nekih problema.

A ovdje sto se zaziva neka brutalna igra, to nismo nikad imali ni ti cemo ikad.
  • Jurki
    21.1k
    po meni kova treba rijesiiti te rupe koje mi imamo svaku utk i lagano cemo osvojiti i necemo imat nekih problema.Fatos Beqiraj

Pa u tome i je problem.
    Nadam se da sam u krivu, al sumnjam da moze rijesiti te rupe u igri.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Istra i Rijeka su cisti dokaz da ne treba toliko vremena.
    Riera i Sanchez su u kratkom vremenu poslozili stvari i njihove momcadi imaju igru koja ima smisla.
    Jurki

Ima toliko smisla da Rijeka doslovno svaku utakmicu ima periode kad visi ko luster. Nekad se nagne na jednu stranu, nekad na drugu. Istrina igra se isto svodi na niski blok i brzu tranziciju, nisam ja tu nigdje vidio neke automatizme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.