• kajjaznam
    275
    Gasim tv, ne da mi se iva muka više gledati.
  • Paggini
    73.8k
    "Ne moze me nitko uvjeriti da bi Vidovic, Galesic, Villar, i MPV bili lošiji od prve ekipe"

I onda dodju Vidovic, Galesic, Villar i MPV i uvjere nas.

HOROR.
  • ‘nuladva’
    217
    Bravo za rotacije.. Vidovic, Villar, Galesic.. Koda prvi put nogomet igraju

Purgerski pozdrav za zona struku
  • eol12
    824
    Ako ne otide Kova večeras onda smo u kurcu, totalno izgubljena svlačionica i momčad i tu bez nekog soka nema napretka samo daljnji pad, eh koga dovest to je druga stvar
  • CerealKiller
    80
    Cabraja je Mourinho za Kovacevica
  • Boysica
    955
    ma hvala jebes ovakav rodendan nis ne trebam u zivotu samo da igraju i pobjeđuju i to im je teško pun k mi ih je više... nemam ni optimiza vise
  • Orc123
    13.5k
    Ovo je samo kulminacija zadnjih mjesec-mjesec i pol dana...nadam se da je Kova bivši i da dovodimo Rieru....
  • E46
    1.8k
    Bosanac ce nas definitivno pokopati, imat ovakva imena i ovako sramotno igrati je nedopustivo.
  • Rocky1986
    376
    Opustite se bit ce par konrera tamo oko 70. min.
  • Carmichael
    342
    Ovaj ubačaj Nevistić čeka da padne pa ga tek onda hvata u ruke..

Znam da je prepopularno samo po Nevistiću rokat, ali ovakve situaciju su zapravo žalosne
  • ArtVandelay
    155
    Ne znam jesam ikad gledao ovako losu partiju nekog kluba. Pa mi nemremo dodavanje spojit, udarac po golu je za nas premija.

Ovo je fakat za proucavanje.

Ne bi se cudio da nas natrpaju, ovdje nesto gadno ne valja.
  • Zvonkec
    379
    Kakav ulazak u 2. poluvrijeme kova kaj si trenirao u dinamu trenirao si vidović kaj si igrao igrao si bar na 10ki veza ne postoji razvučeni smo rupetine među linijama 15-20 metara reakcija neve el classico dečko ima manji odraz od moje 83-godišnje stare
  • Orc123
    13.5k
    Hjebate...tek sam sad skuzio da ovaj stavio Lisicu na beka...krv te ebo
  • mosad
    2k
    treba ih još 20 tekmi ostavit na klupi 90min i onda stavit i očekivati predstavu za ballon d’or da…

Čestitke trenerskom magu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.