• hardek
    6.4k
    Kako vidite status Villara u budućnosti i da li za sada izgleda kao najveći flop ljetne rekonstrukcije?
  • Peškaman
    7.9k
    Bruno Goda,koji je jučer odigrao fenomalno, je došao kao planirana rotacija no čini se da je izbacio Vinlofa iz udarnih 11, mislite li da će doći do iste situacije i s pozicijom desnog krila (Bakrar/Lisica).
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Pozdrav ekipa!

Kaj velite na to da Dinamo nakon samo 7 kola već ima dva kandidata za gol sezone (Villar protiv Istre, Bakrar protiv Hajduka)?
    Očito ove sezone više pucamo iz daljine i eto, nagradilo nas je. Možda su igrači prošle sezone trebali više "potezati izvana" pa bi bilo više golova, a samim time i više bodova. Lani su drugi nama zabijali izvana, očito je došao red na nas da ove sezone mi to radimo drugima. :cool:
  • DrRatoljub
    229
    Pozdrav. Moje je pitanje ono koje muči i puno bogatije klubove od Dinama. Kako naći kvalitetno krilo. Jer većina vrhunskih klubova ih ima, ali je legitimno pitati ima li ih zato kaj su vrhunski. Jer čim neko iskoci na tržištima, brzo se proda, a ako se ide u razvijanje, ulazi se u rizik da nakon par godina od tog talenta ne bude ništa. Postoji li neki princip koji se pokazao dobrim da bi ga i Dinamo mogao primijeniti?
  • NitkoBitan
    31.8k
    Smatrate li da je ovaj natup u Splitu utjecao na status Vidovića i Stojkovića? Dinamo je izgledao dobro bez njih na terenu, možda i bolje nego sa njima, barem po meni.
  • C@ptain Koons
    267
    Vaše mišljenje zašto se Belju stalno vadi oko 60-e minute? Bez obzira na formu Kulenovića koji zaslužuje ulazak u igru, ali sam dojma da je Beljo mogao bar 3 utakmice odigrati punih 90 minuta (pogotovo protiv Gorice).
  • veselko tenžera
    5.8k
    Kako komentirate sudačke nadoknade na zadnje 3 Dinamove utakmice?
    2 su trajale 9 minuta, a na 2 je sudio isti sudac i baš ostao nejasan u kriteriju određivanja duljine.
  • Šteco
    1.2k
    Imam jedno pitanje. Trese li se još greda na Poljudu? Molim konkretan odgovor i bez okolišanja.
  • Crni86
    15.5k
    Jeste frenda koji je zaboravio karte ostavili na benzinskoj? :smile:
  • nemapredaje
    6.1k
    Mislite li, ako nastavimo dizati igru momčadi, a Hajduk padne u krizu, da je moguće da ove sezone dobijemo i ostala tri derbija?
  • FelceAzzurro
    724
    Pozdrav,

Nije pitanje već neka sugestija.

Kako su vas citirali u medijima nakon zadnjeg podcasta ne bi bilo loše iskoristiti to za one stvari gdje nas šikaniraju. Npr. Za derbi MaxTV uopće nije uvrstio nekoliko izglednih prilika u sažetke. Takav negativni selektivni trend već se duže vrijeme javlja kod njih.

Mislim kako bi bilo poželjno da se malo pozabavite suđenjem jer niti jedan medij nije objavio evidentne sudačke propuste u derbiju i idealno je vrijeme da se sada to potencira , a ne kada ostanemo oštećeni radi takvih sudackih odluka. Prevencija je majka :) sretno.
  • DerHerrKool
    25
    Slažem se sa kolegom iznad. S obzirom da ste vi jedini medij koji ne ovisi o klikovima sa juga, jednostavno morate skrenut pażnju na nekompetentnost sudaca.
    Ako je tehnički izvedivo, ja bi predložio kratki prilog kojem nije glavni cilj pokazat kako smo mi oštećeni (ali niti ne bježati od toga, pogotovo dok pobjeđujemo) nego kako su suci loši. Jednostavno, pokazat sve sudačke pogreške na utakmici. Na našu štetu, ali i u našu korist.
    Taj bi se prilog jednostavno dijelio, ali bi još više pokazao da mi hoćemo kvalitetno suđenje.
    Možda bi u tom slučaju neki od ovih nazovi novinara imao muda pa ponešto o tome i napisao. Makar i neki alibi članak tipa - to oni kažu, nisam ja - “Evo što Dinamovi navijači nepristrano kažu o suđenju” :grin:
  • Murtidzg
    387
    Pozdrav,

Kako komentirate sugovornike u emisiji Studio HNL?
    Te malo prokomentirati neke njihove izjave iskreno neda mi se nabrajati, ali post

i

su u principu neki sažetak.
  • Dudu
    2.6k
    Šta mislite, može li se Fran Topić nadati ikakvoj prilici ove sezone?
  • miro
    7.5k
    Koji su planovi s Cordobom? Ako ostaje, kad ga možemo očekivati na treninzima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.