• Niko1986
    6.6k
    Nakon tri godine, Dinamo je konačno svladao Hajduk na Maksimiru. Sva pitanja vezana za pobjedu u derbiju i uoči finala Kupa ostavite ovdje. Gledamo se u standardnom terminu!
  • Dzoni
    5.5k
    Je li Zebić iduća velika stvar u hrvatskom nogometu?
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Jel u redu da izbornik hodocasti u vrijeme derbija?
  • crophantom
    4k
    Sto vam je prihvatljiva cijena za Bennacera? Ostaje jedna onako meh epizoda u Dinamu, ali kad je ovakav ko danas odskace kvalitetom sa stadiona, ne sa terena.
  • Antee
    2
    Treba li zebica gurnuti sljedece sezone u A momcad kao hnl stopera kad se rotira za europu
  • Thor
    2.6k
    Ne znam da li ce te komentirati ovu diverziju magaradi (mislim da bi trebali) u smislu eventualnih propusta s nase strane,odnosno osiguranja i/ili murije.
    Ne mislim da bi se to trebalo dizati previse u neku dramatiku ali bi mozda trebalo prokomentirati.
    I drugo,na zoni rasprava,topovski udari,bakljde...da/ne previse,taman, ili micanje?
    Moje misljenje je da je to sve ok i dio folklora.

Pozdrav.
  • veselko tenžera
    7.9k
    Mislite li da bi pobjeda bila još uvjerljivija da nema kupa u srijedu?

Mislite li da smo u zadnjoj utakmici protiv Rijeke malo skrivali karte za finale kupa?
  • grba
    743
    Koji je maksimalni iznos koji bi izdvojili za Livakovica?
    U subotu smo opet vidjeli koliko njegova bitna reakcija znaci u utakmici gdje protivnik nema puno prilika ali ta 2-3 udarca redovno obrani sto nije bio slucaj s prijasnjim vratarima koji su prvi sut u okvir gola primali
  • Filip Međimurje
    1.3k
    Može li Dinamo s trenutnim vodstvom planski razvijati dva jaka igrača na istoj poziciji? Recimo, da dovedemo talentiranu šesticu od 20 godina ili provjerenu klasu tipa Šunjić, bi li taj igrač stvarno dobio ozbiljne minute uz Mišića, ili bi igrao samo kup protiv trećeligaša i čekao ozljede?
  • Hnlovac
    5.3k
    Možemo li iduće sezone do preseljenja na Kranjcu do prosjeka od 15 000 gledatelja?
  • Mali Zeus
    20.6k
    Je li grupa ugašena nakon zapaljena 2 slova ili još uvijek opstaje i postoji?
  • Kaje Ivanišević
    65
    Bok svima!

Hvala Hajduku na trening utakmici pred finale kupa, al dečki moraju znati da će biti teže u srijedu!
    Imate li kakve informacije o ostanku/odlasku Livakovića? I ako slučajno ne ostaje, tko je realna opcija za "jedinicu"?
  • rioda
    15.7k
    1. Da morate birati jednog stopera za odlazak, birate li McKennu ili Domingueza, koji je važniji i teže zamjenjiv?
    2. Juniori imaju priliku osvojiti naslov prvaka. Je li važnije da oni osvoje ili da nekoliko njih dobije priliku igrati za seniore, po cijenu juniorskog naslova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.