• Borovljanin
    404
    Jesam li ja nešto promaknuo, ili se nije povela priča da su Ismael i Miha Zajc igrali zajedno u Empoliju? U kakvim su odnosima itd. Nismo nešto to naglasili da smo ih opet spojili u Dinamu...
  • Sajla
    15.8k
    nije se detaljno o tome pisalo, ali bilo je spomenuto. sjećam se da je netko ovdje vadio statistiku koliko puta su jedan drugome asistirali za gol. nije bila prevelika brojka, ali nisu ni puno utakmica odigrali skupa.
  • Džingis Kan
    19
    Ja mislim da je potpuno nerealno očekivati da on ostane tu. On je i dalje igrač u najboljim godinama koji bi trebao na maksimumu forme bit negdje na proljeće. Ako iole solidno odigra AFCON, HNL i EL do ljeta, za očekivati je da će ga neki, neću reći ozbiljniji, ali financijski jači klubovi zvati.
    Tu je jedino opcija da, ako bude tražen, da ga Dinamo otkupi za tih devet milja i onda ga preproda dalje što opet nije loša opcija. Ali, da bi ostao kod nas, to jako teško...pa čovjek ima 3.8m u Milanu godišnje, Dinamo si ni pola toga teško može priuštiti...Daš njemu, onda će i ostali pitati 'a di sam ja' itd...
  • ElDorado
    8.4k
    Nadam se da nećemo ali je vrlo lako moguće da hoćemo protiv Lokse vidjeti što on znači u našoj igri već sada.
  • Zagi
    13.7k
    Jasno da je ovo ples na jednu sezonu. Nemremo mi njega platiti, ni blizu.
    On donese titulu, mi kupimo Jagušića i svako svojim putem.
  • Džingis Kan
    19
    meni je zanimljivo recimo gledati koliko je taj lik iznad ove lige u nekim njegovim potezima.

prvo, on ne pada. gura duel koliko ide jer zna da je fizički moćniji od 99 posto igrača i da će ovaj drugi na kraju pasti/odustati/izgubiti korak.

drugo, neke progresivne paseve koje odigrava suigrači uopće ne osjete, odnosno nemaju naviku dobivanja takvih lopti. koliko puta odigra čovjeku pas tri, četiri metra u prostor da je suigrač, pod uvjetom da krene na vrijeme, može primiti u punoj brzini ako je krenuo na vrijeme...to se par puta baš vidi kako je šokiran što lopta u autu završi.

treće, on je trenutačno na nekih 70 posto fizičke spreme i takav uglavnom dominira stalno. jako puno nevidljivog posla radi, užasno je naporan za igrati protiv njega...ogromno pojačanje i šteta kaj neće ostati
  • Droljo
    23.5k
    Bumo videli. Ništa nije nemoguće. Jest da je omjer 98 na prema 2 ali dok šansa postoji...
    I veći igrači su prepolavljali ugovore...
  • don
    17.4k
    Nemremo mi njega platitiZagi

možemo, pitanje je oćemo li.
  • ElDorado
    8.4k
    Ponavljam Tironi je rekao da Boban misli da ga može zadržati. Valjda ne bi bezveze laprdao. Bar se nadam.
  • Fatos Beqiraj
    611
    Gle moramo mi shvatit da je to igrac najvece razine, da bi u svim ovim klubovima koji nas samaraju u europi bio glavni igrac. Tako da tesko da ce ostat. Mi se eventualno mozemo nadat nekoj preprodaju. Najbolja opcija bi bila da otkupimo i da se plasiramo u lp i prodamo ga, ili jos bolje da odigra ligu prvaka do zime i onda ga prodamo.

Al sve u svemu prevelika je to klasa za hnl trenutno
  • vjeko1701
    21.5k
    Da postoje šanse za direktnim plasmanom u LP, mislim da bi možda i ostao do iduće zime. Možda. Čisto na račun donosa s Bobanom.

Ovako, uopće ne gledam dal i kako bi mogao ostati a onda ako nas sve na ljeto iznenade. Svaka čast!
  • NKDZ86
    6.8k
    ne znam kaj vi svi vidite u njemu, na terenu nema baš neki učinak. sad će se javit statističari i znalci ko sta su ljubu hvalili.
    po meni Zajc je više dao u igri i po svemu
  • Dino
    4.8k

Nisam neki od statistike previse, ali njegova pojava na terenu nemre bit neprimjetna. Bas ovo kaj dzingis kan veli, kad ude u duel, on nece stat jer zna da ga moze izgurati do grada i izaci kao pobjednik. Suigraci slabo razumiju njegove ideje, ali se s vremenom prilagodavaju i mislim da cemo u proljetnom dijelu gledati bombasticne asistencije. Uvijek sam preoptimistican i rijetko kad cu napisati nesto lose za nekog, a prednosti mi cesto zasjene nedostatke, ali mislim da sami njegov renome uz to kaj trenutno pokazuje na terenu dovoljno govori o tom koliko ce nam bit vazan i kljucan igrac.
  • Džingis Kan
    19
    ma strašan je frajer. da je spremniji fizički, on bi u zubima nosio čitavu ligu. to bi toliko nestvarno bilo da ostane, ali velim, nema šanse za to. uživajmo dok je tu :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.