• rokikaciga
    5.2k
    Po meni bi trebalo i facebook i instagram i youtube i tiktok za te kratke videe.
  • Niko1986
    3.2k
    Shortsi idu samo na YT ili i na Zonin Facebookrioda

Za sada će ići na Tiktok i YT.
  • BBBaranja
    4k

Mislio sam da sam jedini koji ne gleda podcaste..
    Jednostavno me to ne privlači ali evo odgledao i ja prvi puta cijeli podcast,dečkima palac gore :up:
  • DZj
    52
    Pridružujem se čestitkama, stvarno ugodno za odslušat profesionalno i zanimljivo. Meni osobno je ovaj dio Europa protivnika bio taman ne bih ga kratio pogledan je cijeli podcast u jednom dahu.
    Moj prijedlog je možda da se razmisli ipak o snimanju i idući ponedeljak jer kak sam skužil čeka se kraj reprezentativne stanke, a kak se kaže željezo se kuje dok je vruće mislim da bi bilo dobro imat ipak za početak zaredanih par emisija ponedeljkom pošto je projekt tek počel.
    Možda rezime prijelaznog roka i prvih 5 kola do reprezentativne pauze (može se oduzet ova tekma sa Varaždinom pošto je snimljen na tu temu) mislim da ima tu mesa za neko prihvatljivo vrijeme za jednu epizodu podcasta.
  • GZomanid
    749
    Ok, još jednom da ponovim pitanje: hoće li podcast ići i na neke druge platforme osim YT? Ja slušam podcaste u autu, na biciklu ili dok trčim, treba mi samo zvuk, a YT mi nije baš najsretnije rješenje za to.
    Inače dečkima sve pohvale za realizaciju ovoga, samo opušteno i biti će to još i jače.
  • Niko1986
    3.2k
    Ok, još jednom da ponovim pitanje: hoće li podcast ići i na neke druge platforme osim YT? Ja slušam podcaste u autu, na biciklu ili dok trčim, treba mi samo zvuk, a YT mi nije baš najsretnije rješenje za to.GZomanid

Možemo dignuti na Spotify možda. Ne znam kakva je procedura točno.
  • rokikaciga
    5.2k
    Jedna mala sugestija..da se mozda stavi neka skroz slaba pozadinska glazba za atmosferu, popunjavanje zvuka itd
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Pridružujem se čestitkama. Pogledao sam sinoć podcast i imam samo riječi hvale. Meni su teme bile odlične, zapravo mi se i svidjelo da se ušlo malo u srž svakog protivnika u EL. Svidjelo mi se i kako ste sve prokomentirali što se tiče utakmice s Varaždinom, samo tako nastavite i bez dlake na jeziku. Šećer na kraju je Q&A i tu očekujem isto u budućnosti svakakva zanimljiva pitanja od nas forumaša.
  • mlinchica
    3.8k
    da se mozda stavi neka skroz slaba pozadinska glazba za atmosferu, popunjavanje zvukarokikaciga

I kolcem i lancem i bokserom u glavu, … :grin:

Odličan početak, dečki!
    Vidlo se pred kraj da se opuštate i super je kaj se poznate od ranije, pa ćete se lakše i nadopunjavati kroz razgovor.

Nadam se da će se klub uključiti, da malo kroz emisije izreklamirate dshop kolekcije majica na sebi.

I ako možete, odradite i ovaj ponedjeljak u stanci, ima tema koje se mogu obraditi. Možda da ugostite nekog s pričom oko izbora ili sve ovo gore kaj je već @DZj spomenuo.
    A prođite po Zona temama i postovima, naći ćete sigurno i tu neku dodatnu inspiraciju.

Imate već prilično dobru podršku kao kaj vidite, samo jako dalje. :strong:
  • rokikaciga
    5.2k
    I kolcem i lancem i bokserom u glavu, … :grin:mlinchica

Zakaj? :lol:
  • mlinchica
    3.8k
    pa ono, lagana “udari, razvali” pozadinska za atmosferu :lol:
  • Crusades
    18.6k
    1100 subsa, skoro preko 5100 pregleda :fire:
  • njurci10
    243
    Ja imam malu zamjerku, ali to je ono skroz nebitno zapravo :lol:
    Npr. Kad pricate o nečemu pojačanjima npr. Koji je klub najteže gostovanje.
    Zasto se nebo mogli složiti?
    Ovako ispada ajmo reci korektno a ne pravo misljenje.
  • kristijank
    202
    Pojavili su se timestapsi i na samom videu, ne samo u opisu. Idući put i malo detaljniji.
  • crophantom
    1.9k
    Moram reci da meni dio o Europi nije bio ni malo dosadan, dapace, taj dio mi je proletio, pogotovo jer sam prije podcasta i protivnicima znao malo ili nista.
    Ugl, za mene najbolji dio prvog podcasta, al sto ljudi sto čudi. :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.