• austrijanac
    10.5k
    Odlican, bas odlican.

Za kraj sezone, kao proslavu naslova, duzi podcast s Ljubom, Vicom, Karlom i slicnima.
  • The Undertaker
    9.6k
    Ne dovedu li Mudražiju, džabe su krečili.
  • C@ptain Koons
    402
    Prijedlog za gosta: gospodin Juraj Fabijanić, Dinamov kandidat za ZNS.
  • Zagi
    16.1k
    Odličan prijedlog.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Ljubo ak čitaš ovo super je bio podcast. Uvijek je super imati tako elokventnog, zabavnog i ugodnog gosta, emisija samo ide.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Evo bas sam pogledao - ogledalo zanimljivog gosta. Svaka cast Tironiju, ali ono njegovo je bilo bas opcenito.
    Svaka cast Ljubicu & ekipi ZD podcast :heart:
  • Jurki
    23.6k
    Uspel sam uloviti vremena za pogledati podcast...
    stvarno top odrađeno, kao da ste se nasli na pivi i komentirali događanja oko kluba.
    Bas kak je kolega u postu prije napisal.. Ok Tironi, ali Ljubo je ipak razinu bolje odradio podcast..
    Tironi po šabloni novinara.. Ljubo vise navijacki.
    Samo pohvale. 2 vure proletjelo.
    Cekamo Vicu kao sljedeceg gosta.
  • rioda
    14.6k
    Kad će Boban?
  • don
    18.9k
    najbolji podcast do sad. Savršenstvo.
  • veselko tenžera
    7.2k
    Malo je reći da sam oduševljen Ljubom! Znao sam ga kao komentatora i to je to. Nekako su mi glasom svi ovi novi bili slični, a ima ih par koji padaju u trans na "veličanstvenu" atmosferu na Poljudu pa sam ih uglavnom stišavao sve redom.

Ovo je primjer izgrađene osobe, zrele i kompletne koja jasno iznosi svoje stavove i čvrsto ih argumentira. Oduševio me direktnošću, a potpisujem sve što je rekao osim mogućeg otkaza Kovi u slučaju dvostruke krune :smile:. Čovjek može imati problema na radnom mjestu zbog ovako jasne deklariranosti Dinamu i baš zato ga dodatnog cijenim što nije neka woke politički korektna tetkica.

Ljubo skidam kapu! Niko sve bolji, a Tomislav mi je otkriće. Došao je tiho i ulazi u legendu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.