Tu se zapravo samo o tome radi, niko ne osporava taj G i ni sam nisam protiv toga, problem je samo u tome kako i ko ga je uveo i to je zapravo cijela priča oko toga. — Stihl
ali jednostavno na ovaj način na koji je to uvedeno je jadno. — Stihl
Moram priznat da ne kuzim kaj je pisac htio reć.Onda ok, onda jednog dana nećemo ni pričati da su Olmo, Livaković i Oršić igrali u Dinamu.
To je trebalo prije nego su ga uveli i onda ne bi bilo nikakvih problema. Evo, ja bi vjerojatno glasao za prefiks G.Vezano za temu, svakako sam za to da se članovi na referendumu izjasne da li je prefiks "jadan" ili nije.
To je trebalo prije nego su ga uveli — Stihl
A jebiga, očekivati od Uprave koja pravo članova svede na besplatan upad i popust u shopu, konzultiranje članova na bilo koju temu je dosta optimistično. — Mali dioničar
E vidis upravo se o tome radi :wink: — Stihl
Navijam za Dinamo Zagreb ak te zanima hahahaOk, ali za koji klub ti onda navijaš?
Btw. niko ne pita ekipu koja ima istetovirano NKDZ kak je njima sad :rofl: :lol: — Stihl
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.