• Mathiasovi Chageri
    5.9k
    kolega pivopija vidim :smile:

Ma sve stoji što si napisao, ja izbjegavam hrvatske industrijske pive već desetak godina zbog masovnog trpanja krupice. Pijem ako moram Velebitsko većinom, iako se i ono mrvu srozalo. Volim pivo i zato ću radije potrošiti više novca na nešto kvalitetnije ili craft.

Bio sam na novom Tottenhamovom da se referiram na tvoj upis, osim što je perverzija od stadiona, pio sam na Beavertownu, fenomenalna IPA. Pobornik sam što se novog Maksimira tiče kao i ti, više različitih spotova s različitim pivama. Ne želim da se isključivo toči neki industrijski lager.
  • plavosrce
    66

Čitam da svi pišu za Velebitsko, ja sam ga pio prije ohoho godina i evo trenutno sam na moru i baš sam ga htio probat, al ni u jednoj trgovini ni birtiji ga nema, di ga nalazite svi?
  • Krizy
    59.6k
    A posebne uspomene me vezu za Crnog Tomicu, tako da mojoj sreci nije bilo kraja kad sam ga otkrila na stadionu.Marley

f-25409399-1280.jpg1754665008212z403xrph.png
  • Marley
    4.7k
    kako si znao... :hearts: :hearts: :hearts:

:lol: :lol: :lol:

Ajme sta si napravio sad, morat cu Hidru piti veceras :cry:
  • Dinaminjo
    1.6k
    Jel ima kaj klopat na stadionu kaj nije meso ili kokice ili suhi kruh (petak je)
  • Marktwain
    710

Isprati se sama sa stadiona.
    Sokić piti na tekmi, cccc.
  • Sajla
    11.8k
    mislim da sam vidio ljude s pomfrijem protiv Kryvbasa
  • Dinaminjo
    1.6k
    Nisam nasao

Zuja je 4e pod Zapadom.
  • jp23
    3.2k
    3e + čaša 1e jel?
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.