• Teofil Kateran
    3k
    Moja ocjena je 4,5 od 5

Mislim da je odrađen vrhunski posao i da se teško moglo puno bolje s obzirom da se napravila tako velika rekonstrukcija kadra. Stvorena je praktički nova ekipa gdje je 9 novih igrača u prvih 11.

Golmanske pozicije nisu dirane, tu mi se počelo klimati povjerenje u Nevistića, ali i dalje vjerujem da bi on s kontinuitetom mogao biti dobra opcija. Protiv Vukovara je imao par dobrih intervencija koje se ne smiju podcijeniti.

Obrana je napokon posložena i nadam se da tu ne bi trebalo ove sezone biti većih problema. Oba beka i stoperi su nam beton, imamo puno opcija i široku i kvalitetnu rotaciju u slučaju ozljeda.

Vezni red je dosta kvalitetan. S obzirom da smo imali vezni red Mišić-Sučić-Baturina mislim da se uspjelo vrlo dobro to popuniti. Klupa nam je isto jaka i bez pretjerivanja mislim da bi nam i zamjenski vezni red bio najjači u ligi trenutno. Mišić je više doprinosio defanzivi u ove 2 utakmice nego prošle sezone i očito je Kovačević detektirao da je ipak potreban veći obrambeni doprinos veznjaka nego prošle sezone.

U napadu smo isto dobro pokriveni, s malom iznimkom lijevog krila za koje sam malo skeptičan jer Vidović nije klasično krilo, a Hoxha ima svoje limite s kojima smo svi dobro upoznati. Desno bi kombinacija Lisica-Varela trebala biti dobra kako stvari stoje. Beljo je odličan prvi napadač, a Kulenović zabija ulascima s klupe i mislim da tu problema neće biti.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.