• miro
    7.1k
    Po svemu što sam ga ja gledao i u Osijeku i sad opet u Varaždinu, najbolja pozicija mu je desno krilo
  • Goncalo Santos
    313
    Ono sto bih istaknuo kao jednu veliku pobjedu ovog prijelaznog roka je cinjenica da se klub nije dao ucjenjivati od strane Rijeke i jako me veseli sto su se "zahladili" odnosi s njima i Lokomotivom.

Stavljam zahladili pod navodnike jer je to ucjenjivanje bilo sve samo ne korektan odnos. Prvenstveno mislim na slucaj s Radeljicem za kojeg je Miskovic bahato nabijao cifre koje igrac u tim godinama, takve karijere i jos u zadnjoj godini ugovora ni blizu ne vrijedi.

Ocekujem uskoro trakavice s Radeljicem ako odbije potpisati novi ugovor jer nece moci Miskovic podnijeti da nece zaraditi nesto na njemu.

Posebno mi je simpaticno bilo kada je Miskovic nesto komentirao za medije, nakon sto je bilo sigurno da je Dinamo odustao od Radeljica, u stilu ma super su odnosi s Dinamo, uvijek smo fino suradivali sve divno krasno puca od postovanja. Nije vise bilo mangupstva.

Pozdravljam odluku kluba da se od takvih likova distancira i da im se jednostavno kaze ne jer alternativa poput McKenne ima.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.