• Dani Olmić
    1.9k
    Znaju protivnici zasto mesare Villara - njemu drugcije nemozes skinuti loptu - to je cinjenica
  • Benito
    1.3k
    Ljudi nisu normalni. Lik na tribini ljut jer smo zabili a nismo zaslužili...svi slave on psuje svima sve živo...svega ima
  • Ludovic IX
    9.5k
    Oni su nama složili prilike iz prekida. To se moze uvjezbat. I na izgubljenu loptu pred naših 16. Problem je po meni sto se nažalost premalo krećemo bez lopte. Ne mogu oni nas pratiti ako se oslobodi neki igrac pratnje.

Ali mislim da ce sad procuriti nakon gola.

Ali na vukovaru, prodane skoro sve dostupne ulaznice..čudo
  • Jos-Optimus
    6.9k
    bez brige, kod Nevistića se, bez isprike, pamte samo kiksevi. Kada spašava sezonu ili utakmicu, to je onda neprimjetno i zaboravlja se odmah
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ovih prvih 11 je uz sve vidljive mane i disbalansirano, stoga ne znam zašto se inzistira na njima.

Po desnoj strani su nam igrači koji dobro love u mutnom iz tranzicije, odnosno kada se utakmica otvori i krene se igrati run and gun (kao u Osijeku). Lijevo imamo obrambeno upitnog beka (ni ofenzivno nije pružio puno) , uz Vidovića koji trkom i “dinamikom” ni ofenzivno ne može pomoći.

U veznom redu nemamo energije i tu kronično fali Stojković, ovo je jednostavno presporo bez njega

.
  • Georg Koch
    6.4k
    Dajte ljudi, imamo potpuno novi sastav i svi govore od pocetka: strpljenja, strpljenja...
    Podrzite vi na svoj nacin, decki ce nam vratiti sigurno.
    Idemo po 3 boda, a igra ce dolaziti iz tekme u tekmu, vjerujemo :strong:
  • Zagi
    11.1k
    Zadovoljan sa poluvremenom.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    što je tu bolesno i čemu takav komentar? Ima 2 praktički stopostotne situacije, Osijek i sada Vukovar i obadvije zapuca po 2 metra pokraj stative. Činjenica je da je loš u realizaciji.
  • Kumerle
    1k
    Puno smo bolji, neki dečki bi mogli malo više energije uložiti u igru, ali bitno da smo poveli. Sad drugo poluvrijeme rani drugi gol i onda punjenje i dizanje samopouzdanja do kraja tekme.

Ajmo plavi lavovi.
  • rokikaciga
    4.1k
    Ak je ono bila stopostotna sansa ja sam biseksualni patuljak iz Malezije.
  • cibona
    6k
    Nemamo lijevo krilo, nismo ga doveli. Ne trebam opet slušati floskule da je Vidović ciljano doveden da igra tu poziciju zato što je to laž.

Za šljam od lige zvan HNL nam krilo nije ni potrebno, ali ako želimo biti konkurentni u Europi onda je vrijeme da skinemo šarene naočale.
  • don
    15.1k
    rađe da Kule igra...Orc123

nije dugo tribalo :lol:

evo jedna, rađe da Soldo igra nego Villar (ne mislin to, ali je ispravnije reć u ovakvoj situaciji budući da Beljo ni ne dobija lopte)
  • IceMan
    3.4k
    Ono kaj je pozitivno, je dakako da znam da imamo napred toliko kvalitete da znam da ćemo kreirat i zabit sigurno.

Otvorit će se i Belji…
  • Orc123
    12.9k
    pa Kule vrsi barem pritisak..Beljo ocito jos nije spreman....
  • ToTo96
    77
    Ajde bit ce dobro malo pozitive, VU igra sa 150% motivacije protiv nas, igraju normalan nogomet, bez straha, to se primjeti, idemo rutinski dobit to i bitno da drugi igraci pomalo asistiraju/zabiju i da osjete malo HUK stribina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet