• PetkoDaniOršaGol
    531
    Netko je rezao luk na Maksimiru na koreografiju Boysa... Svaka čast gospodo sa Sjevera.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Koji vrag je s terenom? Nema koji igrač se nije okliznuo bar triput…
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Bezobzira na gol, Vidović i dalje slijepo crijevo
  • Zvonkec
    279
    Ljudi dragi stojke NEĆE igrati krilo jer ga se profilira u pravu 8 od 15ak milja € tak da prestanite zazivati da zamjeni vidovita ili lisicu to se NEBU dogodilo
  • Orc123
    12.9k
    onda je los game plan...valjda gledas da rasiris linije a ne da se svi zbiju u sredinu i da Dominguez i McKenna vode igru.
  • IceMan
    3.4k
    Respect Nevistić, nitko ga ne pohvali a već 3.poluvrijeme bez gola…

Uglavnom, nisam još siguran jesu li Osijek i Vukovar jako dobre ekipe, ili mi nismo baš nekaj.

Znao sam da će biti teško, i ovo je u neku ruku poluvrijeme za zaborav, al ajd, bar vodimo i nismo dobili gol.

Trebat će vremena.
  • Orc123
    12.9k
    onda je los game plan...valjda gledas da rasiris linije a ne da se svi zbiju u sredinu i da Dominguez i McKenna vode igru.
  • San Lorenzo
    20.8k
    Mario poslušaj me, Vidovića na 10ku, Ljubo van, Stojković krilo...ovo s tri 8ice ne funkcionira.
  • Facke
    6.5k
    Po mene solidne prve poluvreme. Imeli sme dosta prilika da jos ranese zabime gol. Ove je Vidovic jake lepe zabil.

Vukovar je imel dvije tri dobre situacije / sanse. Igraju s mudima koj mi se svida.

Sve u svemu je vodstve zasluzene.
  • Raul
    212
    Gol u pravo vrijeme, vjerujem da će u nastavku biti lakše.
  • Neznam
    44
    Ja ne znam šta ljudi očekuju, da u drugoj službenoj utakmici sezone u prvom poluvremenu gazimo sa par golova razlike...
    Ne ide to tako. Vukovar kao i sve momčadi u hnlu idu 110% protiv dinama jer su željni dokazivanja. Čim se potroše malo ćemo ih satrati sa par golova i dobro, bitno da igrači dobivaju što više minuta za uigravanje.
  • hardek
    5.6k
    U zadnjoj trećini smo jako loši i bezidejni osim ako je lopta na desnoj strani gdje Valinčić - Lisica uvijek nešto uspiju. Villar, Ljubicic i Vidović u sredini svaki pas i dupli pas je baš kritičan i pri svakom primanju izgledaju kao da će past preko lopte. Dosta hektično to izgleda. Možemo bit sretni da idemo s vodstvom na poluvrijeme
  • Orc123
    12.9k
    Isto i Beljo, jako malo...nit sudjeluje u igri, nit dobiva duele, nit vrsi pritisak....rađe da Kule igra...
  • ElDorado
    5.2k
    Di je presing i reposjed to mene zanima

Vezni red su nam preslicni igraci. Tu debelo fali brzine i kreacije
  • rokikaciga
    4k
    Vinlof Perez je tu da daje sirinu na ljevom krilu. To se vec komentiralo ovdje. Ali je malo rezerviran, ne znam je li zato kaj je njihovo desno krilo opasno ili zakaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet